ΑΕΚ: Ετοιμάζει «μπαμ» με Κριχόβιακ!

ΑΕΚ: Ετοιμάζει «μπαμ» με Κριχόβιακ για να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει πλέι οφ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βρίσκεται η ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Πολωνό μέσο της Κράσνονταρ, με την Ενωση να εκμεταλλεύεται την δυνατότητα που έδωσε η FIFA για να αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές από τις ρώσικες ομάδες.

Η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ παλεύουν για να κλείσουν τον παίκτη άμεσα ώστε να ενισχύσει το ρόστερ από την 2η αγωνιστική των πλέι οφ και το καλοκαίρι να αναζητηθεί η κατάλληλη φόρμουλα ώστε να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον μέσο της Κράσνονταρ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ έως και το 2024, παρόλα αυτά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία η FIFA έχει δώσει το δικαίωμα στους παίκτες να αγωνιστούν όπου θέλουν έως και τις 30 Ιουνίου. Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» το καλοκαίρι θα πρέπει να διαπραγματευτούν με την Κράσνονταρ, εάν θέλουν να μπει ο παίκτης στο νέο γήπεδο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ που ψάχνει την ρελάνς μετά τις πρόσφατες αποτυχημένες κινήσεις είπε ναι σε όλα παρά το αφύσικο κόστος συμβολαίου για… εννιά ματς αν όλα πάνε καλά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News