ΑΕΚ: Τον Ιούλη κυλάει η μπάλα στην "Opap Arena"

Η ΑΕΚ πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στο “σπίτι” της. Ακόμα και τα εισιτήρια διαρκείας του νέου γηπέδου, παρουσιάστηκαν και βγαίνουν στην… κυκλοφορία. Και μπορεί το ερώτημα για την ακριβή ημερομηνία που θα δώσει η ΑΕΚ το πρώτο της παιχνίδι στην “Opap Arena”, να μην υπάρχει η δυνατότητα ακόμα να απαντηθεί. Ωστόσο υπάρχει απάντηση στο ερώτημα, για το πότε θα αρχίσει να… κυλάει η μπάλα μέσα στο νέο γήπεδο. 

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν όλα τα προπαρασκευαστικά έργα, με το στρώσιμο της άμμου αλλά και των λιπασμάτων, προκειμένου να είναι έτοιμο το έδαφος για τον χλοοτάπητα. Και από το πρωί της Τετάρτης (22/6), άρχισαν να φτάνουν στην “Opap Arena” τα φορτηγά με τα πρώτα “κομμάτια” του τερέν. Ενώ ξεκίνησε άμεσα και η τοποθέτησή τους. Όπερ σημαίνει πως με βάση και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, στις αρχές του Ιούλη πλέον η εικόνα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα έχει και τον αγωνιστικό του χώρο. 

Πρόκειται για έναν σύγχρονο υβριδικό χλοοτάπητα ο οποίος θα τοποθετηθεί πάνω σ’ ένα πλήρως αμμώδες υπόστρωμα. Με ειδική μελέτη σ’ όλους τους τομείς που αφορούν την λειτουργικότητα του αγωνιστικού χώρου, κάτω από κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Φυσικά η ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα, θα ανοίξει τον δρόμο προκειμένου να προγραμματιστούν και τα προβλεπόμενα test events, προκειμένου να εξασφαλίσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ την άδεια λειτουργίας. Κάτι που πιθανότατα θα γίνει από τέλη Ιούλη και μετά. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News