ΑΕΚ: Συνομιλία Παπαδημητρίου με Αμραμπατ πριν την προπόνηση

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στον απόηχο του ντόρου που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νορντίν Αμραμπατ, στις οποίες εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Σήμερα, πριν την έναρξη της προπόνησης της Ενωσης στα Σπάτα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου συνομίλησε με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, εκφράζοντάς του τη θέση του συλλόγου, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε λόγος να ανοίξει αυτό το θέμα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Από την πλευρά του ο Νορντίν Αμραμπατ ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας: «Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης».

Μετά από τις εξηγήσεις του Αμραμπατ, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News