ΑΕΚ: Στη λίστα και ο Ζουκουλίνι!

ΑΕΚ: Ενας παλιός γνώριμος της Ενωσης, ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τη μεσαία γραμμή

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση παίκτη στο κέντρο.

Μπορεί να έχουμε φτάσει ήδη στις 22 Ιανουαρίου, όμως η Ενωση δεν έχει κάνει κάποια κίνηση μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποιος παίκτης με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportday.gr, ο Δικέφαλος έχει στη λίστα του τον Μπρούνο Ζουκουλίνι!

Στα 28 του έτη πλέον, ο Αργεντίνος μέσος είχε περάσει ξανά από την ΑΕΚ τον χειμώνα της σεζόν 2015-16, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός δεν τον άφησε να αγωνιστεί παρά μόνο σε τέσσερα παιχνίδια. Το συμβόλαιό του Ζουκουλίνι στη Ρίβερ Πλέιν που ανήκει αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2023.

Η καριέρα του Μπρούνο Ζουκουλίνι

Ο Ζουκουλίνι ήταν πάντα μια περίεργη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Παιδί της Ρασίνγκ Κλουμπ ήρθε στην «Ενωση» ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αγγλική ομάδα τον είχε κάνει δικό της το 2014, αλλά κάθε χρονιά τον άλλαζε και ομάδα: Βαλένθια, Κόρδοβα, Μίντλεσμπρο και το δεύτερο μισό του 2016 στην ΑΕΚ. Επαιξε ελάχιστα πριν τραυματιστεί σοβαρά στο μετατάρσιο και γυρίσει στην Αγγλία για σοβαρή εγχείρηση. Τα χρόνια που ακολούθησε έπαιξε στις Ράγιο Βαγιεκάνο και Βερόνα, πριν τον αποκτήσει το 2018 η Ρίβερ Πλεϊτ. Στο παλμαρέ του έχει πιστωθεί ο τίτλος του κυπελλούχου Ελλάδας με την ΑΕΚ το 2016.

Στη Ρίβερ αγωνίζεται συστηματικά και την τελευταία σεζόν έχει αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια με δύο γκολ και μια ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News