ΑΕΚ: «Σκασμένοι» οι παίκτες μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης δεν μπορούσαν να πιστέψουν το ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον καλείται να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες της Ενωσης ήταν κυριολεκτικά… σκασμένοι στα αποδυτήρια μετά το ματς, λόγω των μεγάλων ευκαιριών που χάθηκαν για τη νίκη στην Τούμπα.

«Όλες οι καλές φάσεις του αγώνα ήταν δικές μας και από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές» ήταν το κεντρικό νόημα των όσων συζητήθηκαν στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς. «Ήρθαμε με τόσα προβλήματα, ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη» έλεγαν οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών.

Από τους πλέον απαρηγόρητους ποδοσφαιριστές ήταν ο Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «όταν σούταρα ήμουν σίγουρος για το γκολ γιατί είχα διαβάσει τις αντιδράσεις του Πασχαλάκη και ήξερα ότι στέκεται απέναντι από το σουτ. Αρκούσε να στείλω την μπάλα στη γωνία αλλά με διάβασε σωστά και το έβγαλε. Δεν πιστεύω ότι δεν σκόραρα».

Όλοι μάλιστα ρωτούσαν για το αν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Τσούμπερ με τον Ελβετό να χτυπιέται για το τρίτο σερί οφσάιντ σε γκολ που πετυχαίνει, μετά τα δυο που του ακυρώθηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News