ΑΕΚ: Προανήγγειλε το τέλος εποχής ο Πέτρος Μάνταλος;

Για πολλοστή φορά στην καριέρα του, ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ και ενδεχομένως αυτή να ήταν και η τελευταία!

Εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος ο αρχηγός της «Ένωσης» – ο οποίος για δύο ώρες άκουγε το όνομά του να πρωταγωνιστεί στα υβριστικά συνθήματα των οργανωμένων οπαδών στο ΟΑΚΑ, πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs με τον Ολυμπιακό – μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και ενδεχομένως να «φωτογράφισε» το τέλος της καριέρας του στην ΑΕΚ. 

«Ως αρχηγός έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη χειρότερη σεζόν της ομάδας, τουλάχιστον στα χρόνια της δικής μου παρουσίας σε αυτή και θα αναλάβω τις ευθύνες μου τις προσεχείς μέρες με πράξεις και όχι με λόγια», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο διεθνής Έλληνας άσος, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος οκτώ ολόκληρα χρόνια ντυμένος στα «κιτρινόμαυρα». 

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικά βαρύ για πολλούς ποδοσφαιριστές (μόνο ο Αραούχο αποτέλεσε την εξαίρεση των μαζικών αποδοκιμασιών στο Ολυμπιακό Στάδιο), στελέχη της ΠΑΕ και φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος συγκέντρωσε τα περισσότερα πυρά των οπαδών της ομάδας.

Ίσως ο Μάνταλος να άνοιξε τον ασκό του αιόλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις των επόμενων ημερών στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News