ΑΕΚ: Ο αετός και οι δάδες, δεν είναι οι τελευταίες "πινελιές" στην "Αγιά Σοφιά - Opap Arena"

ΑΕΚ: Ο αετός και οι δάδες, δεν είναι οι τελευταίες “πινελιές” που θα μπουν στην “Αγιά Σοφιά – Opap Arena”

Από την στιγμή που δεδομένα η επιστροφή της ΑΕΚ στο “σπίτι” της στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μπει στην τελική ευθεία, για τον κόσμο της ομάδας αυτό που έχει πρώτιστη σημασία είναι να βλέπει το έργο του γηπέδου να φτάνει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του. Για παράδειγμα, μέχρι και τις αρχές του Ιούλη, αναμένεται να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας. Και το νέο γήπεδο να αποκτήσει κανονικά και τον αγωνιστικό του χώρο. 

Όμως από την άλλη μεριά, οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν και τις έξτρα “πινελιές” που θα μπούν στην “Αγιά Σοφιά – Opap Arena”. Θυμίζω άλλωστε, πως δεκάδες κόσμους, είχαν συγκεντρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, περιμένοντας την άφιξη των κομματιών του αετού που τοποθετήθηκε μπροστά από τα μουσεία του νέου γηπέδου. Και από τότε εκατοντάδες έχουν περάσει για να φωτογραφίσουν το έργο, όταν συναρμολογήθηκε. 

Επίσης από σήμερα (18/6) πήραν την θέση τους στις δυο γωνιές του κτιρίου των μουσείων στην κεντρική πύλη του γηπέδου, οι δυο δάδες, οι οποίες μάλιστα θα είναι πάντα αναμμένες. Για λόγους σημειολογικούς. “Οι δύο φλόγες στην κεντρική πύλη του σταδίου της ΑΕΚ, είναι κεριά που θα ανάβουν μέρα και νύχτα στη μνήμη αυτών που χάθηκαν άδικα στη διάρκεια της γενοκτονίας, όλων εκείνων που υπηρέτησαν την ΑΕΚ, όπως και των φίλων και οπαδών της ομάδας μας, που έφυγαν από κοντά μας και δεν θα σβήσουν ποτέ” ήταν η επίσημη επεξήγηση.

Όμως οι έξτρα “πινελιές” στην “Αγια Σοφιά – Opap Arena”, δεν τελειώνουν ούτε στις δάδες, ούτε στον αετό. Θα υπάρξουν και κάποιες άλλες. Μάλιστα σε αντίθεση με τις προηγούμενες, αυτές δεν έχουν ανακοινωθεί και θα είναι έκπληξη. Υπάρχει, για παράδειγμα, μια έντονη φημολογία πως θα υπάρξει μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή πύλη, στην είσοδο ανάμεσα στα κτίρια των μουσείων και την θύρα των επισήμων. Χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες. Και αυτές οι έξτρα πινελιές, θα “εμφανιστούν”, λίγο πριν το συνολικό έργο του γηπέδου, φτάσει κοντά στην ολοκλήρωση του. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News