ΑΕΚ μεταγραφές: Τους έχει κερδίσει όλους με το «καλημέρα» ο Γιόνσον

Από τον τρόπο που ο Γενς Γιόνσον λειτουργούσε ήδη από τότε που ήταν στην διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ, οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν καταλάβει πως πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Ένας άψογος στο… χιλιοστό επαγγελματίας, που οτιδήποτε έλεγε ήταν συγκεκριμένο και το τηρούσε μέχρι δευτερολέπτου. Όμως η αλήθεια είναι πως όλοι όσοι έχουν συναστραφεί με τον Γιόνσον από την Δευτέρα το βράδυ που ήρθε πλέον ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έχουν πάθει… “πλάκα”. 

Ο Δανός διεθνής χαφ είναι ένας επαγγελματίας σ’ όλα του, αλλά από την άλλη μεριά, δεν διστάζει να φανερώσει και τα συναισθήματα του. Ενθουσιάστηκε και δεν το έκρυψε, όταν μπήκε στην Opap Arena για τις ανάγκες του γυρίσματος του βίντεο της επίσημης ανακοίνωσής του από την ΑΕΚ. Ενώ επίσης δεν δίστασε καθόλου να ζητήσει να αλλάξουν τα… προβλεπόμενο, προκειμένου να μην χάσει μια επιπλέον ημέρα από τις προπονήσεις στα Σπάτα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Γιόνσον επρόκειτο σήμερα (6/7) το πρωί, να περάσει από τα τελευταία εργομετρικά τεστ. Η πρόβλεψη σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι να υπάρχει κατόπιν ξεκούραση. Με λίγα λόγια, ο Γιόνσον υπό… κανονικές συνθήκες θα έκανε σήμερα τα τεστ και κατόπιν θα είχε όλη την μέρα για να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει αύριο (7/7) τις προπονήσεις στα Σπάτα. Όμως ο Δανός χαφ δεν ήθελε ούτε να το ακούσει.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκαν νωρίς τα εργομετρικά, τα οποία γινόντουσαν έτσι κι αλλιώς στο προπονητικό των Σπάτων, ζήτησε να αλλάξει… γήπεδο και να μπει να κάνει την πρώτη του προπόνηση μαζί με τους νέους του συμπαίκτες. Όπερ και εγένετο. Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μιλάνε ήδη με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Γιόνσον. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News