ΑΕΚ μεταγραφές: Στην Ολλανδία θα πάρει ο Αλμέιδα τις οριστικές αποφάσεις για τα μπακ

Για το κέντρο της άμυνας, ο Ματίας Αλμέιδα δεν χρειάστηκε να παρακολουθήσει παρά μόνο λίγα παιχνίδια της ΑΕΚ από την περυσινή σεζόν, για να αποφασίσει καταρχάς να ζητήσει από την πρώτη στιγμή την απόκτηση δυο στόπερ για την βασική ενδεκάδα. Όμως για τα άκρα της άμυνας, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε στις επιλογές που υπάρχουν στα μπακ στο περυσινό ρόστερ, κάποια πράγματα που τον κάλυψαν και κάποια που δεν του άρεσαν καθόλου. 

Στην δεξιά πλευρά είδε έναν Μισελέν που ουσιαστικά από τα μισά της σεζόν, ή και ακόμα νωρίτερα, ένιωθε αλλά και ήταν αγωνιστικά παραγκωνισμένος. Και έναν Ρότα που έκανε εντυπωσιακά βήματα βελτίωσης από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Μάη. Ενώ στην αριστερή πλευρά, είδε έναν Μοχαμάντι και έναν Χατζισαφί με μεγάλες μεταπτώσεις στην αγωνιστική τους εικόνα. Οριστικό συμπέρασμα δεν έβγαλα. Εξ ου και η εισήγηση που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ήταν να τους δει (αλλά και να τους κρίνει) όλους τους ακραίους μπακ μέσα στο γήπεδο. 

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ο Αλμέιδα θα πάει και με τους τέσσερις περυσινούς ακραίους αμυντικούς, συν τον Μάριο Μιτάι, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της περυσινής στην ΑΕΚ Β. Μέσα από την δουλειά που θα γίνει εκεί, μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, ο Αργεντινός τεχνικός θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τις επιλογές που θέλει να έχει για τα δυο άκρα της άμυνας, στην ομάδα που θα μπει στη νέα σεζόν. Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως δεν αποκλείεται καθόλου, μετά το τέλος της προετοιμασίας, να ζητήσει μεταγραφή μπακ. Όπως φυσικά και δεν αποκλείεται, να κερδίσουν όλοι οι μπακ την εμπιστοσύνη του. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News