ΑΕΚ μεταγραφές: Σε ποια πλευρά του γηπέδου, θα είναι στις 27 Ιουλίου ο Άμραμπατ;

Το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκινήσει το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ, έφτασε. Αύριο (3/7) ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά. Με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την αρχή και τον Γενς Γιόνσον, αλλά και τους διεθνείς από την προσεχή Τετάρτη (6/7). Στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών με την έξτρα άδεια, έχει μπει και ο Νορντίν Άμραμπατ. Το ζήτησε και το πήρε για οικογενειακούς λόγους. 

Το ζήτημα βεβαίως για την ΑΕΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν είναι αν ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει προπονήσεις αύριο ή την Τετάρτη, αλλά η στάση που σκοπεύει να κρατήσει. Από τότε που ο Άμραμπατ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία και να μην συνεχίσει στην ομάδα, δεν έχει δώσει κανένα περαιτέρω… στίγμα. Και φυσικά η ΑΕΚ, από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, δεν είχε κανέναν λόγο να επιδιώξει να ανοίξει σχετική κουβέντα με τον Άμραμπατ. 

Ουσιαστικά στην ΑΕΚ περιμένουν να έρθει ο Μαροκινός στην Αθήνα και να διαπιστώσουν τις προθέσεις τους. Είναι πολύ σαφές από την πλευρά της “Ένωσης” πως υπάρχει η διάθεση για κατανόηση στους λόγους που ο Άμραμπατ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ολλανδία, αλλά αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μόνο μέσα από μια διαδικασία που δεν θα την ζημιώσει. Κάτι που με απλά λόγια σημαίνει, πως ο Άμραμπατ δεν ανοίξει απλώς μια πόρτα και θα αποχωρήσει από τα Σπάτα. 

Ο Μαροκινός έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα της Ουτρέχτης. Η Ουτρέχτη σίγουρα θα τον ήθελε, αλλά μέχρι τώρα αυτό που φαίνεται είναι πως οι Ολλανδοί δεν έχουν την δυνατότητα ή την πρόθεση να κάνουν μεταγραφή. Τουλάχιστον προς το παρόν. Θα ήθελα να πάρουν τον Άμραμπατ ελεύθερο, κάτι που εξυπακούεται πως βρίσκει αντίθετη την ΑΕΚ. Το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μοίρας πάντως, φέρνει τις δυο ομάδες κοντά στις 27 Ιουλίου. Με την Ουτρέχτη, στην οποία αγωνίζεται ήδη ο Μπάρκας, θα παίξει η ΑΕΚ το τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και θα έχει ενδιαφέρον σε ποιά πλευρά του γηπέδου, θα είναι σ’ εκείνο το ματς ο Άμραμπατ. Εκτός αν ο Μαροκινός έχει και κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις για μετακόμιση στην Ολλανδία. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News