ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Περιμένοντας τον Άμραμπατ

ΑΕΚ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Περιμένοντας τον Άμραμπατ

Η ΑΕΚ έχει μια σειρά από εκκρεμότητες που θα ήθελε να τακτοποιήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και κυρίως πριν ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από τις μεταγραφικές προτεραιότητες, μέχρι και τις υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Κάπου… ενδιάμεσα, υπάρχει η περίπτωση του Νορντίν Άμραμπατ. 

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ολλανδία για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Άκουσε η ομάδα την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και την έλαβε υπ’ όψιν της. Μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα και για τυπικούς αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, ο Άμραμπατ δεν μπαίνει στην κατηγορία των “κομμένων”. 

Προφανώς υπάρχει η διάθεση να γίνει συζήτηση με τον Μαροκινό προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή και μια συμφέρουσα και για τις δυο πλευρές λύση, προκειμένου να επιστρέψει στην Ολλανδία. Αυτή όμως, είναι μια συζήτηση που δεν σκοπεύει να την ανοίξει ξανά η ΑΕΚ. Ούτε υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της ΑΕΚ, για να επιδιώξει επαφή με τον Άμραμπατ. Με δεδομένο πως ο Μαροκινός μέχρι τώρα δεν έχει επανέλθει, μετά από την αρχική συζήτηση στην οποία εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει, στην ΑΕΚ τον περιμένουν κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα. Επί της ουσίας περιμένουν να ακολουθήσει τις συμβατικές υποχρεώσεις που προκύπτουν από το συμβόλαιο του. 

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ούτε πως ο Άμραμπατ παραμένει στην ΑΕΚ, ούτε καν πως υπολογίζεται στο αγωνιστικό πλάνο. Εκτός αν ο ίδιος ο Μαροκινός αλλάξει στάση, που κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν φαίνεται. Στην ΑΕΚ στον μυαλό τους την κουβέντα που έχει γίνει πριν από μερικές εβδομάδες με τον Άμραμπατ αλλά πλέον περιμένουν από τον παίκτη να κινήσει τις εξελίξεις. Να έρθει δηλαδή στην Αθήνα και να παρουσιάσει κάποια πρόταση για να βρεθεί λύση για το μέλλον του. Η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να επιδιώξει να ανοίξει εκ νέου την κουβέντα. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο, πως από την στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2023, δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα και να αποχωρήσει. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News