ΑΕΚ Μεταγραφές: Όλα του... Ανσαριφάρντ δύσκολα

ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Όλα του Ανσαριφάρντ δύσκολα

Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ πως δεν υπολογίζεται στο αγωνιστικό πλάνο για την επόμενη σεζόν. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρει την επόμενη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Προφανώς αυτή η απόφαση έχει να κάνει και με την εικόνα της περυσινής περιόδου, αλλά και με τις αγωνιστικές σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την επόμενη σεζόν. Στο πλάνο του Αργεντινού τεχνικού δεν “κουμπώνει” ο Καρίμ και αυτό δεν σχετίζεται με το γεγονός πως και ο Ανσαριφάρντ πήρε ειδικό πρόγραμμα δουλειάς για τις διακοπές από τον γυμναστή της ΑΕΚ. 

Στην “Ένωση” θέλουν να τακτοποιήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Όμως την περίπτωση του Ανσαριφάρντ, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι φαίνεται πως τα πράγματα είναι εύκολα. Κυρίως διότι ο Καρίμ δείχνει να μην “καίγεται” να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ειδικά από την στιγμή που λόγω οικογένειας, προτιμά να μείνει στην Ελλάδα. 

Υπάρχει ήδη ομάδα από το Ιράν, που όχι απλώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ, αλλά έχει ανοίξει και δίαυλο επικοινωνίας με την ΑΕΚ. Μάλιστα στην Ένωση προσπαθούν στις συζητήσεις που κάνουν, να εξασφαλίσουν για τον Καρίμ ένα πακέτο αποδοχών ακόμα καλύτερο απ’ αυτό που θα αφήσει. Γίνεται κουβέντα για ένα διετές συμβόλαιο κοντά στα 400χιλιάδες ευρώ ετησίως. Κάτι που συνολικά είναι καλύτερο από τις 550 χιλιάδες που έχει λαμβάνειν ο Ιρανός φορ, για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση, κυρίως διότι ο Καρίμ δεν δείχνει πολύ “ζεστός” στην προοπτική αυτής της μεταγραφής. Βεβαίως αυτά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν τις επόμενες μέρες. Είτε γιατί ο Ανσαριφάρντ δεν θέλει να μείνει ανενεργός, είτε διότι θα προκύψουν και άλλες προτάσεις. Εξάλλου ο Καρίμ παραμένει περιζήτητος. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News