AEK Μεταγραφές: Ο Χριστοβασίλης χτύπησε την πόρτα του Μελισσανίδη για τον Περέα

Σε ακριβή πώληση του Ζουάν Χοσέ Περέα σε γερμανικό σύλλογο ήλπιζαν στον ΠΑΣ Γιάννινα όμως αυτή η πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ομάδας. Υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης, όπως και άλλων συλλόγων ωστόσο έως σήμερα όλα έχουν μείνει στα λόγια.

Περισσότερο θορυβημένος από όλους είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος βλέπει αυτή την πιθανότητα να χάνει έδαφος τον τελευταίο καιρό καθώς δεν προκύπτουν ενεργές συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες. Και σίγουρα το τελευταίο που θέλει είναι να μην επιτευχθεί η πώληση του Κολομβιανού επιθετικού μετά από την εξαιρετική σεζόν που έκανε πέρυσι την οποία ίσως είναι δύσκολο να επαναλάβει αν παραμείνει στον ΠΑΣ, ο οποίο αλλάζει τόσο δραματικά πρόσωπο.

Ο Αλμέιδα «έκοψε» αρχικά τον Περέα για την ΑΕΚ

Στο πλαίσιο αυτής της ανησυχίας και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων φέρεται ότι προσέγγισε την ΑΕΚ για να ρωτήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη αν είναι ακόμα υπαρκτό το ενδιαφέρον που δεδομένα υπήρχε για τον Περέα τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν διαπίστωσε την ίδια ανταπόκριση καθώς τα πράγματα στην Ένωση έχουν αλλάξει πολύ.

Η πιθανότητα αυτή τέθηκε εις γνώση του προπονητή της ομάδας Ματίας Αλμέιδα ο οποίος ωστόσο δεν ενέκρινε την περίπτωση του Περέα καθώς προσδοκά σε κάτι πολύ καλύτερο. Έτσι η ΑΕΚ, η οποία μην έχοντας κάνει ακόμα μεταγραφή, δεν ήθελε να κακοκαρδίσει τον Αργεντινό, έστειλε το μήνυμα προς την πλευρά των Ιωαννίνων ότι δεν θα προχωρήσει με αυτή την υπόθεση.

Εδώ ρόλο βέβαια, θα παίξει και το ποσό. Αν για παράδειγμα ο ΠΑΣ παραχωρεί από τον Πειραιά σε μία λογική τιμή, ίσως αργότερα μέσα στο καλοκαίρι η ΑΕΚ να ασχοληθεί ξανά μαζί του και Αλμέιδα να πειστεί ότι θα μπορούσε να είναι μία επιπλέον εναλλακτική λύση. Αν όμως ο Χριστοβασίλης επιμένει σε πόσο μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ, δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ασχοληθεί ο Μελισσανίδης με τον Κολομβιανό επιθετικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News