ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Άμραμπατ στην Αθήνα με... κλειστά χαρτιά

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Άμραμπατ στην Αθήνα με… κλειστά τα χαρτιά του

Η ΑΕΚ στο θέμα του Νορντίν Άμραμπατ ήταν ξεκάθαρη ως προς την θέση της και όταν ο παίκτες διεμήνυσε πως θα ήθελε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους επιθυμεί να επιστρέψει στην Ολλανδία και στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε και ο παίκτης ήταν σε διακοπές και εξαφανισμένος. Ο Μαροκινός είναι ένας ποδοσφαιριστής με συμβόλαιο μέχρι και το 2023, που υπό προϋποθέσεις ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να τον υπολογίζει στο αγωνιστικό του πλάνο και για οτιδήποτε διαφορετικό θα πρέπει να υπάρξει σχετική πρόταση ή έστω κίνηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Αυτή ήταν και παραμένει η θέση της ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά, ο Άμραμπατ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, καθώς ολοκληρώθηκε και η επιπλέον άδεια που είχε ζητήσει για οικογενειακούς λόγους. Και με βάση τις συμβατικές του υποχρεώσεις, αύριο (7/7) θα είναι κανονικά στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα στα Σπάτα. Μέχρι στιγμής τα χαρτιά του, τα κρατάει κλειστά. Ουδείς γνωρίζει αν έχει φέρει μαζί του στις αποσκευές και κάποια πρόταση για να βρεθεί μια λύση και να επιστρέψει στην Ολλανδία, όπως είχε εκφράσει επιθυμία. Ή αν προτίθεται να κάνει κάποια κίνηση, στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι η ΑΕΚ να αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο από την πλευρά του Άμραμπατ. Και ως εκ τούτου η ΑΕΚ αυτό που περιμένει, είναι την επόμενη κίνηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού. Αν τελικά την κάνει. Μέχρι τότε, θα προπονείται κανονικά μαζί και θα υπολογίζεται επίσης κανονικά από τον Αλμέιδα. Προφανώς επιθυμία της ΑΕΚ, θα είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αλλά δεν υπάρχει η πρόθεση να ανοίξει η ίδια η ομάδα την συζήτηση.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News