ΑΕΚ μεταγραφές: Έρχεται ο Γιόνσον για να πιάσει... δουλειά

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, με μοναδικό καινούργιο πρόσωπο ποδοσφαιριστή, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Όμως δεν θα αργήσει καθόλου να εμφανιστεί και δεύτερος “νέος” στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Για νωρίς απόψε(4/7) το βράδυ είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Γενς Γιόνσον στην Αθήνα. 

Το σύνηθες στις μεταγραφικές υποθέσεις, είναι να θεωρείται μια υπόθεση τελειωμένη, όταν γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι που εκκρεμεί στην περίπτωση του Δανού διεθνή χαφ. Ωστόσο την τζίφρα του στο τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ο Γιόνσον την έχει βάλει φαρδιά πλατιά από την Κοπεγχάγη. Επομένως ο Δανός έρχεται επί της ουσίας, για να πιάσει αμέσως δουλειά με τους καινούργιους του συμπαίκτες. 

Προφανώς υπάρχουν τα εργομετρικά τεστ και οι μετρήσεις που πρέπει να κάνει. Αυτό είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τρίτη(5/7). Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει τον Γιόνσον στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση, την Τετάρτη (6/7). Το μοναδικό ζήτημα με τον Δανό χαφ, είναι πως δεν έχει ακολουθήσει στο διάστημα των διακοπών του, το ειδικό πρόγραμμα δουλειάς που είχε δώσει ο γυμναστής του Αλμέιδα σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Κάτι βέβαια που ισχύει και για τον Γκατσίνοβιτς. 

Πάντως η προσεχής Τετάρτη έτσι κι αλλιώς είναι σημαντική για τον τεχνικό της ΑΕΚ καθώς περιμένει να “γεμίσουν” τα Σπάτα. Εκτός από τον Γιόνσον, στις προπονήσεις της ομάδας αναμένεται να μπουν και οι Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Τζαβέλλας, Μάνταλος, Ρότα αλλά και Άμραμπατ. Όλοι τους διανύουν τις τελευταίες μέρες από την έξτρα άδεια που είχαν. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News