ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Δεν θα παίξει παιχνίδια με τον Άμραμπατ

ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Δεν πρόκειται να παίξει παιχνίδια με τον Άμραμπατ

Υπό κανονικές συνθήκες, αυτές τις μέρες θα είχε γίνει ήδη μια επαφή, ενδεχομένως και μια συνάντηση, ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τον Νορντίν Άμραμπατ, για την προοπτική της συνεργασίας τους την προσεχή σεζόν στην ΑΕΚ. Όμως οι συνθήκες έπαψαν να είναι κανονικές, από τότε που ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μετέφερε στους ανθρώπους της Ένωσης, πως για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, θα πρέπει το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ολλανδία. 

Οι λόγοι αυτοί είναι υπαρκτοί και όχι ένα αφήγημα που επινόησε ο Άμραμπατ και ως εκ τούτου στην ΑΕΚ έκριναν πως το να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσει ο παίκτης από την ομάδα, είναι μονόδρομος. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που δεν έγινε καν η επαφή ανάμεσα στον Αλμέιδα και τον Μαροκινό, διότι επί της ουσίας δεν θα υπήρχε αντικείμενο στην κουβέντα. Και η μοναδική εκκρεμότητα που φαινόταν να υπάρχει, ήταν να βρεθεί μια φόρμουλα συμφέρουσα και για την ΑΕΚ και για τον Άμραμπατ, καθότι υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. 

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα σχετικά με ενδιαφέρον για τον Μαροκινό από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Ενώ πριν από μερικές εβδομάδες, υπήρχαν αντίστοιχα σενάρια και από την Τουρκία. Μπορεί βεβαίως ο Άμραμπατ να μην έχει καμία απολύτως ανάμιξη σ’ όλο αυτό. Και να είναι απλώς μεταγραφικά σενάρια, τα οποία έτσι κι αλλιώς ανθίζουν αυτή την εποχή. Σε αντίθεση περίπτωση ωστόσο, τα δεδομένα θα αλλάξουν. 

Η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να παίξει παιχνιδάκια στην υπόθεση του Άμραμπατ. Έχει την καλή διάθεση όχι απλώς να συζητήσει αλλά και συμμεριστεί την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ολλανδία για λόγους οικογενειακούς. Αλλά θα είναι πολύ διαφορετική η στάση της, στο ενδεχόμενο που ξαφνικά ο Μαροκινός φέρει μια πρόταση από την Σαουδική Αραβία ή την Τουρκία ή οπουδήποτε αλλού.

Με δεδομένο πως υπάρχει συμβόλαιο, ούτε και στην προοπτική επιστροφής του Άμραμπατ στην Ολλανδία, η ΑΕΚ θέλει να βγει χαμένη. Η συζήτηση όμως θα γίνει σε μια συγκεκριμένη βάση. Αυτή η βάση θα είναι εντελώς διαφορετική και πολύ πιο… ανελαστική από την πλευρά της ΑΕΚ, αν και εφόσον ο Άμραμπατ εμφανίσει όντως κάποια πρόταση από ομάδα κάποιου άλλου πρωταθλήματος, κάποιας άλλης χώρας, πλην της Ολλανδίας. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News