ΑΕΚ: Με ποιον τερματοφύλακα θα παίξει η ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Σε γρίφο εξελίσσεται η θέση κάτω από τα γκολπόστ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 στο Περιστέρι του Ατρόμητου ωστόσο άξιο αναφοράς ήταν το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα για τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ.

Ο νεαρός πορτιέρο, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στην φανταστική πορεία της Β’ ομάδας στην Super League 2, επιστρατεύτηκε και… έπεσε στα βαθιά, ξεκινώντας βασικός σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση στη χθεσινή προπόνηση και παρότι έκανε ένεση, δεν ένιωθε στο 100% και η συμμετοχή στο σημερινό παιχνίδι θα κρινόταν την τελευταία στιγμή. Εν τέλει στο ζέσταμα οι ενοχλήσεις επανήλθαν και τον έθεσαν νοκ άουτ για το ματς στο Περιστέρι, ενώ αναμένεται να φανεί αν υπάρχει ζημιά και πόσο θα μείνει εκτός, ενόψει και της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ιατρικό αλλά ακόμα δεν αισθάνεται πολύ καλά το πόδι του μετά την επέμβαση. Έκανε προπονήσεις κανονικά αλλά παραπονέθηκε ότι δεν νιώθει στο 100% καλά το γόνατο του. Πολλές φορές μπορεί να συμβεί αυτό μετά από μια τέτοια αρθροσκόπηση, επομένως και η δική του συμμετοχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να υπερασπίζεται τα κιτρινόμαυρα δοκάρια και αυτή τη φορά όχι σε ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο αλλά σε αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενός στόχου τον οποίον η ΑΕΚ θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News