AEK: Χαμός με τη νέα φανέλα, κρεμάστηκε στα μαγαζιά πριν παρουσιαστεί από την ΠΑΕ

Όταν μια ομάδα λανσάρει την εμφάνιση που θα φορέσουν οι παίκτες της τη νέα σεζόν, συνηθίζεται πρώτα να την παρουσιάζει η ίδια, να την προωθεί εμπορικά και εν συνεχεία αυτή να παίρνει το δρόμο της αγοράς και να κρεμιέται στα ράφια των καταστημάτων.

Στην ΑΕΚ, όμως, ακόμη και τα πιο απλά γίνονται… πολύπλοκα με τον οργανισμό να βρίσκεται σε κατάσταση έντασης και για εξωαγωνιστικούς λόγους που άπτονται με την οργάνωση του σε τμήματα που βρίσκονται μακριά από τα Σπάτα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες της στήλης, τις τελευταίες ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ επικρατεί αναβρασμός, καθώς η νέα φανέλα της ΑΕΚ (που είχε παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα το sportday.gr) κυκλοφόρησε στο εμπόριο, χωρίς να έχει παρουσιαστεί επίσημα από την ίδια την ΠΑΕ!

Άπαντες αναζητούν πως συνέβη η συγκεκριμένη διαρροή με τις υποψίες να βαραίνουν γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης που έβγαλε τη φανέλα στα ράφια της, χωρίς να υπάρχει έγκριση της ΠΑΕ, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι έξαλλος με το όλο περιστατικό.

Σε κάθε περίπτωση η φωτογραφία που δημοσιεύει το sportday.gr (και την οποία έστειλε αναγνώστης μας από κεντρικό κατάστημα αθλητικών ειδών στο κέντρο της Αθήνας με την νέα φανέλα της ΑΕΚ να πωλείται κανονικά) επιβεβαιώνει και το σχέδιο που είχε παρουσιάσει η ιστοσελίδα στην προ ημερών αποκάλυψή της.

Το πως βρέθηκε στο εμπόριο πριν παρουσιαστεί από την ΠΑΕ, είναι κάτι που η ίδια η ΑΕΚ το αναζητεί…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News