AEK: Η θετική εικόνα του Αλμέιδα για τον Μοχαμάντι

Ο Ιρανός αριστερός μπακ, Μίλαντ Μοχαμάντι, είχε για σημαντικό διάστημα μια πολύ καλή παρουσία. Για να είμαστε ειλικρινής, με το παιχνίδι του είχε προκαλέσει ενθουσιασμό και την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ έλυσε το -διαχρονικό είναι η αλήθεια- πρόβλημά της στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.
 
Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν εξίσου καλά στη συνέχεια. Αρχής γενομένης από το εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό όταν με μία λάθος πάσα του δώρισε ένα γκολ στους ερυθρόλευκους. Έκτοτε ξεκίνησε η φθορά του μέσα από τη γενικότερη μετριότητα του συνόλου. Ο Μοχαμάντι είχε εμφανίσεις γεμάτες δυνάμεις και ενέργεια όμως σε δύο-τρεις περιπτώσεις υπέπεσε ξανά σε χοντρά λάθη.
 

H μισή αλήθεια για την παρουσία του Μοχαμάντι στην ΑΕΚ

 
Εδώ βέβαια η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν γίνεται ένας παίκτης ο οποίος ήταν καλός για ένα σημαντικό διάστημα να θεωρείται κακός επειδή όλα πήγαν στραβά όχι μόνο για εκείνον αλλά για όλη την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Προφανώς o Ιρανός αριστερός μπακ είναι ένας παίκτης με προτερήματα και δυνατότητες αλλά μαζί έχει και τις χτυπητές αδυναμίες τις οποίες πρέπει να δουλέψει. Επηρεάστηκε πολύ επίσης από την κάκιστη νοοτροπία των αποδυτηρίων και αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβει.
 
Σημασία έχει η τελική γνωμάτευση του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει συμπεριλάβει τον Μοχάμαντι στη λίστα των ποδοσφαιριστών με τους οποίους δεν θα ήθελε να δουλέψει την επόμενη περίοδο. Επίσης όπως έχει και ο ίδιος πει στη διοίκηση, σέβεται τα συμβόλαια όλων των παικτών και δεν θα κάνει εισηγήσεις αποχώρησης για κανέναν που δεσμεύεται με την ομάδα. Αυτό που θα αποφασίσει εκείνος είναι σε ποιους από όλους όσοι δεσμεύονται με την ΑΕΚ θα υπολογίζει και σε ποιους όχι.
 
Στην παρούσα φάση, ο Αλμέιδα έχει κανονικά στα πλάνα του το περσινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τη θέση του αριστερού μπακ. Το ίδιο ισχύει και για τον Χατζισαφί. Αν κάτι αλλάξει αυτό θα συμβεί μέσα από την καθημερινή τριβή όταν ξεκινήσουν οι προπονήσεις και κυρίως το βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας.
 
Δεν αποκλείεται δε εκεί να δούμε σημαντικές ανατροπές με ποδοσφαιριστές που θεωρητικά αυτή τη στιγμή αποτελούν βαρίδια για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός θα τους δει όλους θα τους κρίνει όλους και θα αποφασίσει σύμφωνα με το δικό του σκεπτικό. Όταν ενημερώσει την ομάδα για αυτούς που δεν υπολογίζει τότε εκείνη αποφασίσει τι θα κάνει με τα συμβόλαια τους.
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News