ΑΕΚ: Για τους Βέλγους η γιορτή, από τους Έλληνες τα τηλέφωνα για εισιτήρια

Η ΑΕΚ ξεκινά από σήμερα (12/7) την δουλειά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Όμως μόλις σε τέσσερις μέρες, θα δώσει το πρώτο φιλικό και μάλιστα με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Το Σάββατο (16/7) η Ένωση αντιμετωπίζει την Γκενκ στο Βέλγιο. Και αν για την ΑΕΚ είναι μόλις το πρώτο τεστ για την φετινή προετοιμασία, για την βελγική ομάδα είναι το τελευταίο. Είναι η γενική πρόβα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Εξ ου και σκοπεύουν να μετατρέψουν αυτό το ματς σε γιορτή για τους φιλάθλους, με μια σειρά από event αλλά και παρουσίαση της ομάδας τους, για τη νέα σεζόν. 

Μπορεί ωστόσο για τους οπαδούς της Γκενκ να είναι γιορτή το φιλικό με την ΑΕΚ, αλλά τα περισσότερα τηλεφωνήματα για εισιτήρια, τα δέχονται από τους Έλληνες. Οπαδοί της Ένωσης και από το Βέλγιο και από την Γερμανία αλλά και από την Αγγλία, προγραμματίζουν να ταξιδέψουν το Σάββατο στο γήπεδο της Γκενκ για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα του Αλμέιδα. Και επικοινωνούν ήδη με τα γραφεία της Γκενκ, προκειμένου να πάρουν σχετικές πληροφορίες για τα εισιτήρια. Σύμφωνα με την ενημέρωση που δίνουν οι Βέλγοι, θα υπάρχει και εκδοτήριο έξω από το γήπεδο, την μέρα του ματς. Με εισιτήρια που κοστίζουν δέκα ευρώ. 

Με βάση τα… τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί η Γκενκ, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό για την φετινή προετοιμασία, το προσεχές Σάββατο, θα έχει κόσμο στο πλευρό της. Άλλωστε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή, να βρεθούν κοντά στην ομάδα και οπαδοί της Ένωσης που είναι μόνιμοι κάτοικοι είτε του Βελγίου, είτε της Γερμανίας, είτε της Ολλανδίας. Κόσμος που δεν έχει την πολυτέλεια να παρακολουθει συχνά από κοντά την ομάδα του. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News