ΑΕΚ: Ερχονται και άλλες αλλαγές

Στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, σχεδόν τίποτα δεν θα θυμίζει την περυσινή σεζόν.

Μέσα στη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, έφυγε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης, ο προπονητής Νίκος Παναγιωτάρας, υπεύθυνοι για την αποκατάσταση, φυσιοθεραπευτές, ο Νίκος Κορομηλάς και άλλοι φροντιστές, ακόμα και στελέχη της ασφάλειας. Στην ΠΑΕ, επίσης μεγάλες αλλαγές, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να είναι εκτός και τον Ανδρέα Δημάτο (μακροβιότερο στην εποχή Μελισσανίδη) να κλείνει την Τρίτη το κεφάλαιο της ΑΕΚ.

Πολλά νέα πρόσωπα σε όλες τις θέσεις, δείγμα πως η «μορφολογία» σε Σπάτα και Μαρούσι αλλάζει άρδην. Ο Κουχάρσκι έγινε ο πρώτος τεχνικός διευθυντής της εποχής Μελισσανίδη, που δεν είχε την παραμικρή σύνδεση με την ομάδα στο παρελθόν, καθώς δεν αγωνίστηκε ποτέ σε αυτήν όπως είχε συμβεί με τους Λυμπερόπουλο, Μιλοβάνοβιτς, Μαϊστόροβιτς, Ιβιτς και Κονέ. Ωστόσο, ακόμα και αυτές οι σαρωτικές αλλαγές, δεν δείχνουν πως έχουν ολοκληρώσει το νέο οργανόγραμμα της ΑΕΚ που βρίσκεται υπό υλοποίηση.

Αλβες και Γκούντγιονσεν

Ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Μπρούνο Αλβες. Εχουν υπάρξει επαφές με τον Πορτογάλο, κατά κάποιες πηγές έχει επιτευχθεί και προφορική συμφωνία, αλλά ακόμα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις. Παρά τη φημολογία για ενδιαφέρον από την πορτογαλική ομοσπονδία, ρεπορταζιακά δεν προκύπτει κάποια άρνηση από την πλευρά του Αλβες που να απειλεί να χαλάσει την επικείμενη συμφωνία. Ισως πάλι, να είναι παιχνίδι αναμονής για να υπάρξουν και κάποιες ακόμα κινήσεις.

Ηδη, τις τελευταίες ώρες συζητείται έντονα η περίπτωση του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, άλλοτε μεγάλης δόξας των Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ, που είχε μικρό πέρασμα από την ΑΕΚ με έναν ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό στο περιθώριο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εχουν υπάρξει επαφές, χωρίς να είναι πάντως ξεκάθαρο ποιο αντικείμενο έχουν. Στην ΑΕΚ ξέρουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια και έτσι ψάχνουν διεξοδικά κάθε επιλογή τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News