ΑΕΚ Β' - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-0: Συνεχίζει ακάθεκτη η Ενωση!

ΑΕΚ Β’ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Η Ενωση νίκησε με 1-0 την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ με κεφαλιά του Κορνέζου και συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Super League 2 με σωτήρα τον Γκίνη στις καθυστερήσεις!

Η ΑΕΚ Β’ των πολλών απουσιών νίκησε με 1-0 την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ με κεφαλιά του Κορνέζου και συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Super League 2.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει τον έλεγχο σε όλο το 90λεπτο. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος η Ενωση ανέβασε ρυθμό, πίεσε ψηλά την Επισκοπή και στο 69ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έψαχνε με τρομερή κεφαλιά του Κορνέζου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρουκουνάκη.

Το ματς έδειχνε να οδεύει σε εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ Β’ αλλά χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Παναγιώτη Γκίνη σε τετ α τετ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων για να μείνει απαραβίαστη η εστία των κιτρινόμαυρων.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (89′ Κώτσιος), Τζούντα Γκαρσία (55’ Ρουκουνάκης), Χριστόπουλος, Αμούρ (81’ Ραντόνια), Ιατρούδης. 

Επισκοπή: Καλαντζής, Τσάβος, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης (76’ Πέτρου), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος (90′ Καραγιάννης), Νταρζίσιο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News