ΑΕΚ: Απεγκλωβίστηκαν το πρωί Γιαννίκης και Δημητριάδης - Χωρίς ρεύμα όλη τη νύχτα στα Σπάτα!

ΑΕΚ: Απίστευτη η ταλαιπωρία για παίκτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και συνολικά περίπου δέκα μέλη του staff της ΑΕΚ, με μεγάλη δυσκολία άρχισαν τη διαδικασία της αποχώρησης από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, λίγο πριν τις 9 το πρωί σήμερα.

Οι Γιαννίκης και Δημητριάδης επιχείρησαν να φύγουν πρώτοι κι ανέλαβαν να δώσουν… κατευθύνσεις και στους υπόλοιπους για την κατάσταση που βρήκαν και για τη διαδρομή που θα έπρεπε να ακολουθήσουν. Ακολούθησαν σιγά – σιγά και οι υπόλοιποι και ολοκληρώνεται η διαδικασία της αποχώρησης όλων.

Βέβαια η αποχώρηση είναι ένα θέμα, το άλλο είναι πως και πότε θα φτάσουν στα σπίτια τους. Και βάσει της κατάστασης που συνεχίζει να επικρατεί στους δρόμους, φαίνεται πως έχουν μέλλον ακόμη μπροστά τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες όσοι κατάφεραν να αποχωρήσουν από τα Σπάτα με προορισμό το σχετικά κοντινό ξενοδοχείο της Αττικής Οδού με το οποίο συνεργάζεται η ΑΕΚ, χρειάστηκαν πέντε με έξι ώρες για να το προσεγγίσουν, ενώ οι περισσότεροι άφησαν τα αυτοκίνητα τους σε κάποιο σημείο της διαδρομής και πήγαν εκεί με τα πόδια.

Χωρίς ρεύμα οι εγκλωβισμένοι στα Σπάτα

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπήρξε τεράστια ταλαιπωρία με παίκτες και μέλη του επιτελείου που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό και κατέφυγαν στο Holiday Inn, ενώ ο Γιαννίκης, ο βοηθός του, ο Δημητριάδης και άλλα μέλη του σταφ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα καθώς εγκλωβίστηκαν εκεί. Να σημειώσουμε επίσης, πως όσοι έμειναν στα Σπάτα το βράδυ, από τις 19.30 περίπου χθες Δευτέρα, ήταν χωρίς ρεύμα! Η ηλεκτροδότηση δεν αποκαταστάθηκε μέχρι σήμερα το πρωί που έφυγαν και η διανυκτέρευση στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση.

Έπειτα και από την οριστικοποίηση της αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕΚ ειδοποίησε τους παίκτες να μην πάνε φυσικά στα Σπάτα την Τρίτη. Κάτι άλλωστε που θα ήταν πολύ δύσκολο με τον παγετό που επικρατεί στους δρόμους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News