ΑΕΚ: Ανοίγει η πόρτα της αποχώρησης

ΑΕΚ: Πέραν των Ινσούα και Μπακάκη ενδέχεται να αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη

Από το βράδυ της Κυριακής έχουν γίνει πολλά  στον οργανισμό της ΑΕΚ, τόσο με την ομιλία του Μελισσανίδη αμέσως μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, όσο και με τα «γκάζια» του Γιαννίκη στα Σπάτα την Δευτέρα.

Στην Ενωση ψάχνουν να βρουν πως θα βρουν λύσεις στις πληγές που άνοιξε το ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, το οποίο θεωρητικά ήταν το πιο εύκολο στο πρόγραμμα καθώς ακολουθεί μια σειρά κρίσιμων αγώνων.

Υπήρξαν απανωτές συσκέψεις τόσο στα γραφεία όσο και στα Σπάτα καθώς άπαντες ψάχνουν τι πρέπει να γίνει για να συνέλθει η ομάδα.

Από εκεί που υπήρχε στασιμότητα στον τομέα των αποχωρήσεων, πέραν της υπόθεσης Νταντσένκο, οι άνθρωποι της Ενωσης φορτσάρουν για να προχωρήσουν οι αποχωρήσεις τόσο των Εμάνουελ Ινσούα και Μιχάλη Μπακάκη ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται πως ανοίγει η πόρτα για να αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεν αποκλείεται να υπάρξει και έξτρα μεταγραφική κίνηση, πέραν της δεδομένης απόκτησης του κεντρικού χαφ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News