SUPER LEAGUE 2 ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: «Καταιγιστικά» τα Χανιά, «λύτρωση» για Καραϊσκάκη

Τα αποτελέσματα στον Νότιο Όμιλο της Super League 2

Εντυπωσιακά ματς και πολλά γκολ επεφύλασσαν τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2, με τα Χανιά να επικρατούν 5-1 της Ζακύνθου και τον Καραϊσκάκη να παίρνει την νίκη με γκολ… buzzer beater στο 90+2′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Διαγόρας-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0 

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Διαγόρα με τον ΟΦ Ιεράπετρας, με την ομάδα του Προβίδα να μένει για τρίτο σερί ματς το 2022 δίχως νίκη. Οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν καλύτερα στο ματς δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήταν η εκτέλεση φάουλ του Μπαστιάνου στο 35′, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιόζη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός, με την Ιεράπετρα να αναζητά το γκολ. Ωστόσο, οι ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας, Μπαστιάνος, Ζούνης.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ζήσης, Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεζ, Νεκούλ, Μπλάνκ, Βουό.

 

Εργοτέλης-Αιγάλεω 1-0

Ο Εργοτέλης πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στο Αιγαλέω. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς, με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 49′, όταν ο Μπουτσάκης έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σικαλιά.

Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, ο Εργοτέλης με εντυπωσακό γκολ του Κωστανάσιου καατάφερε να κάνει το 1-0 και να «κλέψει» τους τρεις βαθμούς.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης, Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Κωστανάσιος, Κοκκίνης, Φαράγκ.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Καλύβας, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Καθάριος, Τριμμάτης.

  

Καραϊσκάκης-Ηρόδοτος 2-1

Γκολ με το… καλημέρα επεφύλασσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καραϊσκάκη και Ηρόδοτο. Μόλις στο 3ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμεζ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν… άμεσα, με τον Ναζίμ να ισοφαρίζει σε 1-1, στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα η αναμέτρηση δεν συνεχίστηκε στο ίδιο «επίπεδο», ωστόσο η… λύτρωση ήρθε στο 90+2′ με σουτ του Ναζίμ.

Καραϊσκάκης (Καβακάς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης, Πέδρο Ενρίκε, Ναζίμ, Σταματής, Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι.

Ηρόδοτος (Τάτσης): Λουτριώτης, Γκόμεζ, Καργιωτάκης, Κόρτσαμ, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Κάντε, Μπαρμπόσα, Βρεττός, Κατίδης, Χαλκιαδάκης.

   

Χανιά-Ζάκυνθος 5-1

Καταιγιστική ήταν η ομάδα των Χανίων κόντρα στη Ζάκυνθο. Μπορεί το σκορ να άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 18′ με σουτ του Ντάτση, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον… γηπεδούχο.

Την αρχή έκανε ο Μπαϊροβιτς στο 20΄με δυνατό σουτ, ενώ στο 39΄ο Καμαρά έδωσε προβάδισμα στους Κρητικούς. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 3-1 χάρη στο σουτ του Βασιλογιάννη στο 45+1΄.

Το 4-1 ήρθε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Βασιλόγιάννη να διπλασιάζει τα τλερματά του στο 81′. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 90+1′ με σουτ του Κόλα.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καψάλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά, Μασούρας, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης.

Ζάκυνθος (Νόλης): Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Οντόνε, Μιγκέλ, Σοάρες, Ντάσης, Μπαζάν, Σούρμπης, Τσιμέλι, Κάρλος Εντουάρντο, Λαμπόγλου.

 

Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα 0-2

Η Καλλιθέα επικράτησε εύκολα του Αστέρα Βλαχιώτη, σε μία αναμέτρηση με αρκετό θέαμα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13′ ο Μαρουκάκης ενώ ο συνήθης ύποτπος, Μουνιέ έγραψε το τελικό 2-0 με κεφαλιά  στο 45′.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη.

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Αναστασόπουλος, Μαϊσουράντζε, Σοκολάροφ, Λεωνιδόπουλος, Ζαΐμι, Αμπανκούα, Τσίπρας, Παπούλης.

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Νάτσης, Κύργιας, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους, Κωστίκας, Μουνιέ, Μαρουκάκης.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News