ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0: Το «Λιοντάρι» δεν φόβισε την «Βασίλισσα του Βορρά» (vids)

Η Βέροια κατάφερε να επικρατήσει εύκολα εντός έδρας του Πανσερραϊκού με 3-0 και να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου

H Bέροια υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστικη της Super League 2. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με τελικό σκορ 3-0 και έτσι «ανέβηκαν» στην κορυφή της βαθμολγίας, όντας στο +3 από την Ξάνθη, η οποία υποδέχεται αύριο τα Τρίκαλα (19/12).

Το ματς 

H πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 12′ με τον Παπαβασιλείου, να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον κίπερ της Βέροιας και να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, με αδύναμο σουτ.

Η απάντηση ήρθε από την «Βασίλισσα του Βορρά» στο 17′, με τον Πασά να μην αστοχεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από λάθος της άμυνας των αντιπάλων. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον σκόρερ του πρώτου γκολ να μην ευστοχεί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Βέροια να «πατά» πιο δυνατά και να ψάχνει δεύτερο γκολ. Ωστόσο, η πρώτη τεράστια ευκαιρία ήρθε για το «Λιοντάρι» με τον Βελλίδη όμως να λέει διπλό «όχι» στο 52′. 

H Bέροια ήταν ανώτερη στο δεύτερο μισό και δεν άργησε να διπλασιάσει τα τέρματά της, με τον Γαβριηλίδη να κάνει το 2-0 και να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τον Σκόνδρα να εκμεταλλεύεται το κόρνερ της ομάδας του στο 84, η «Βασίλισσα του Βορρά» έκανε το 3-0 και έτσι «καθάρισε» το ματς.

 

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου, Πασάς.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Κατσίκας, Γιανναράκης, Κουκόλης, Φουάσης, Ζέρης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Έππας, Ανάκογλου, Κανίς, Παπαβασιλείου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News