SUPER LEAGUE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο Ολυμπιακός στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στο +10 από την ΑΕΚ

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το 0-0 στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το 1-1 στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος για την 18η αγωνιστική της Super League.

Στη «Λεωφόρο» ο Παναθηναϊκός ήθελε, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε με αποτέλεσμα το ντέρμπι αιωνίων να εξελιχθεί σε άνοστη σούπα (0-0), γεγονός ωστόσο που επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να αυξήσουν τη διαφορά τους στην κορυφή, στο +9 από τον ΠΑΟΚ.

Στους «Ζωσιμάδες» όλα έγιναν στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα, διάστημα στο οποίο διαμορφώθηκε το 1-1 ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, από τα γκολ των Περέα και Κουλούρη. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΣ ισοβάθμησε με τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Παναιτωλικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και όχι μόνο ισοφάρισε (1-1) στο 78΄με τον Καρέλλη αλλά έκανε το 1-2 στο 84΄με τον Μεντόσα.

H αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League είχε ανοίξει το Σάββατο (15/1) με τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Βόλος, Λαμία – Ιωνικός.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας με γκολ του Σόνι νίκησε 1-0 τον Βόλο και έφτασε στο -3 από τις θέσεις των πλέι οφ.

Στη Λαμία η τοπική ομάδα σημείωσε επιτέλους νίκη- την πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα- αφού με γκολ των Ρόμανιτς και Μπαγκουρά, επιβλήθηκε 2-1 του Ιωνικού, φτάνοντάς τον ταυτόχρονα στη βαθμολογία.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την παρέμβαση του VAR Τζοβάρα για να ξεκλειδώσει τη νίκη και να φτάσει στο 3-0 επί του ΟΦΗ.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης συνήλθε από το σοκ της ήττας 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ και τσίμπησε βαθμό (0-0) στον αγώνα με τον φιλόδοξο Άρη

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0

Λαμία – Ιωνικός  2-1

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 0-0

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0

 

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-2

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός  0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος  1-1

Βαθμολογία Super League

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News