ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1: Μόνο όταν έχεις Γιαννιώτη ΠΑΣ καλά...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της Super League, με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1

Σε ένα ματς που δημιούργησε από νωρίς προσδοκίες, δίχως όμως να τις εκπληρώσει, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με τον Γιαννιώτη να είναι ο MVP του αγώνα.

Απίστευτο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Ατρόμητο να πετυχαίνει γκολ πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού και τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει περίπου ένα λεπτό αργότερα! Πιο απλά, σε λιγότερο από τρία λεπτά είδαμε δύο γκολ, δια… χειρός, Κουλούρη και Περέα αντίστοιχα.

Ξεκίνησε εξαιρετικά, έληξε άδοξα…

Mετά τα πρώτα λεπτά, ο ρυθμός στο παιχνίδι έπεσε αρκετά ως το 17΄όπου σέντρα του Μπρένερ βρήκε τον Περέα, εκείνος πλάσαρε στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Το πρόβλημα του Ατρομήτου στην αριστερή πλευρά ήταν αισθητό, ενώ ούτε ο ΠΑΣ μπορούσε να βγάλει κάποια τελική.

Το πρώτο μισάωρο στους «Ζωσιμάδες» αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά δεν εξελίχθηκε το ίδιο, με τους φιλοξενούμενους να «βρίσκονται» πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Στο 42′ ο Ατρόμητος είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-1, με την κεφαλιά του Σνάιντερ μετά από σέντρα του Σάλιακα, να καταλήγει άουτ και τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Σόλο του Γιαννιώτη

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να πατάνε πιο καλά στο γήπεδο. Στο 59΄ο Σάλιακας έκανε ωραία κίνηση και δυνατό σουτ, με τον Γιαννιώτη όμως να πραγματοποιεί μία ακόμη σωτήρια επέμβαση.

Με το ματς να έχει πέσει σε ρυθμό αρκετά, η… γκάφα του Καρτάλη που μπέδεψε τους πάγκους και πήγε στον πάγκο του ΠΑΣ, αποτελεί ίσως το highlight του αγώνα ως το 70′!

Η «κόντρα» ανάμεσα στον Γιάννιωτη και τον Σάλιακα συνεχίστηκε, με τον τελευταίο να κάνει ωραία εκτέλεση φάουλ και τον αντίπαλο κίπερνα μπλοκάρει. O πορτιέρε του Ατρομήτου ήταν ο MVP του ματς, πραγματοποιώντας μία απίθανη απόκρουση στο σουτ του Καραχάλιου στο 75΄.

Τα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι στο ματς, το οποίο αν και ξεκίνησε με διάθεση… ντέρμπι, δεν εξελίχθηκε ανάλογα, με τις ομάδες να μένουν στο 1-1. 

 

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σάλιακα, Εραμούσπε, Κάργα, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα(Λώλης), Περέα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτη, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Γκαλβάο, Στρούγγης, Ντένιτς, Καρτάλης(Χαρίσης), Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς (Moυνίθ), Μπεντινέλι, Κουλούρη

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News