ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, μας μένει πικρία για το αποτέλεσμα»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το 0-0 της Λαμίας με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ευχαριστημένος από τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το 0-0 της Λαμίας με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

O Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, ενώ όπως παραδέχθηκε του έμεινε πικρία για το γεγονός πως δεν πήρε τους τρεις βαθμούς.

Τέλος έκανε και θερμή παράκληση στους αρμόδιους, όσον αφορά τον προγραμματισμό των αγώνων, καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

Αναφορικά με το αποτέλεσμα: «Μετά από την ολοκλήρωση και των δύο ημιχρόνων νομίζω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να παίρνεις δύο ισοπαλίες. Βάση ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε διαφορετική προσέγγιση, πιέσαμε ψηλά, ήμασταν πολύ καλοί και στην κατοχή και στον τρανζίσιον. Μας μένει πικρία που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η Λαμία ανταποκρίνεται καλύτερα εκτός έδρας: «Όχι, νομίζω και με τον Ιωνικό ήμασταν καλοί. Δίκαια νικήσαμε. Όταν αντιμετωπίζεις μεγαλύτερους αντιπάλους εκτός, είναι λογικό να σου δίνονται μεγαλύτεροι χώροι. Ήρθαμε να παίξουμε στα ίσα τον Άρη και μας αδικεί το αποτέλεσμα».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Δεν είναι μόνο δική μου επισήμανση. Οι ομάδες παίζουν μετά από 63 ώρες, θα ήθελα να κάνω μια παράκληση στους αρμόδιους, όσον αφορά τον προγραμματισμό. Να γίνεται καλύτερα από εδώ και πέρα, για να αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες και μην έχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News