ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Είπα στον Μεντόσα πως θα σκοράρει»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Γιάννη Αναστασίου να στέκεται στην σημαντικότητα του αποτελέσματος.

Ο Παναιτωλικός σόκαρε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 με ανατροπή, σκοράρωντας δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, που στάθηκε στη σημαντικότητα του αποτελέσματος που έφεραν οι παίκτες του, ενώ αποκάλυψε πως είπε στον Μεντόσα που πέτυχε το δεύτερο γκολ πως θα σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Είναι όντως μια σημαντική νίκη για εμάς κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό που είπα στα παιδιά πριν τον αγώνα είναι πως αν θέλουμε να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη. Θέλει και λίγο τύχη σε αυτά τα ματς. Βέβαια μιλάμε για μια ίδια ομάδα, αν δούμε πως η επιθετική μας γραμμή πέρυσι είχε δύο γκολ σε 13 παιχνίδια και φέτος έχει τρία διπλά και εννιά γκολ δείχνει την πρόοδο που υπάρχει στην ομάδα. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.

«Ο Μεντόσα μου είπε αν γίνει πέναλτι πως θέλει να το χτυπήσει. Του είπα πως δεν θα το χτυπήσει αυτός γιατί θα σημειώσει γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News