ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE: O Ολυμπιακός ξανά στο +9 από τον ΠΑΟΚ μια βδομάδα πριν από το ντέρμπι της Τούμπας

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τις νίκες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επί των ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλου, Ατρομήτου αντίστοιχα για την 19η αγωνιστική της Super League.

Η 19η αγωνιστική της Super League συνεχίστηκε σήμερα (23/1) με τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός σημείωσε ένα γρήγορο γκολ με τον Γιώργο Μασούρα στο 4΄κι ένα πολύ αργά (στο 89΄) με τον Τικίνιο που του έδωσαν τη νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ξανά το +9 από τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, μια βδομάδα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ τιμώρησε τον Βόλο για το κάζο στην Τούμπα και με 4-0 πέρασε αέρας από το Πανθεσσαλικό, χάρις σε γκολ των Κούρτιτς (πεν), Ίνγκασον, Σάστρε, Άκπομ και μείωσε σε 6 βαθμούς τη διαφορά από τον Ολυμπιακό (που παίζει αργότερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Στο Περιστέρι η ΑΕΚ με τερματοφύλακα τον πρωτάρη Βασίλη Χατζηεμμανουήλ πήρε σπουδαία νίκη 2-0 από τον Ατρόμητο και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.

Άρης και Λαμία, μετά το Κύπελλο έμειναν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο απόλυτο 0-0 στο Κλεάνθης Βικελιδης αφού δεν βάζουν γκολ, όπως έλεγαν κάποτε, ούτε με… αίτηση! 

Το Σάββατο (22/1)

Στο Ηράκλειο έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και αρκετά γκολ. Ο φορμαρισμένος Παναιτωλικός προηγήθηκε 3-1, ο ΟΦΗ μείωσε με το δεύτερο γκολ του Νέϊρα σε 3-2 και στο 80΄έχασε πέναλτι (με τον Νέϊρα) για να φτάσει στην ισοφάριση. Στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση αλλά σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις ο Βέργος διαμόρφωσε το 4-2.

Στη Νεάπολη ο Παναθηναϊκός σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Αϊτόρ και παρότι κινδύνεψε με την ισοφάριση (ο Άοσμαν είχε δοκάρι) κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Ιωνικού, η οποία τον έστειλε στο -3 από την ΑΕΚ που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

 

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ο.Φ.Η – Παναιτωλικός 2-4

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 0-1

 

Κυριακή 23 Ιανουαρίου, 2022

 Άρης – Λαμία 0-0

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-2

Βόλος – Π.Α.Ο.Κ 0-4

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, 2022

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 

Η βαθμολογία

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News