ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-0: Το ντέρμπι στο Σαν Σίρο βρήκε κερδισμένη την Ίντερ

ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-0: Παρότι είχαν τις στιγμές τους, Μίλαν και Γιουβέντους δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν και έτσι έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Παρότι είχαν τις στιγμές τους, Μίλαν και Γιουβέντους δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν και έτσι έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες είχαν μερικές καλές στιγμές, η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Μιλανέζους ήρθε με τον Λεάο, στο 20ο λεπτό, όταν το σουτ του σταμάτησε στον πολύ καλό σήμερα Σέζνι.

Στο 28ο λεπτό του αγώνα ο Στέφανο Πιόλι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξαν και πολλά στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Ο Σέζνι κράτησε την Γιούβε

Ο Βόιτσεχ Σέζνι ήταν εξαιρετικός σήμερα, καθώς πέρα από την επέμβαση στο σουτ του Λεαό στο πρώτο μέρος, ήταν κομβικός και στην συνέχεια, αφού αναχαίτισε όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Στο 85ο λεπτό ο Πάουλο Ντιμπάλα κάνει μία εξαιρετική σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Κεν περνά αρκετά έξω από το δεξί δοκάρι του Μενιάν, μία ευκαιρία που ήταν και η μεγαλύτερη της Γιούβε στον αγώνα.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι Μίλαν και Γιουβέντους μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με την Ίντερ πλέον να ξεφύγει από τους διώκτες της, βρισκόμενη πλέον στο +4, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Ενδεκάδες:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλούλου, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (76’ Φλορέντσι), Ερναντές, Τονάλι, Κρούνιτς, Ντίαθ (61’ Μπενασέρ), Μεσίας (61’ Σαλεμάκερς), Λεάο (76’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς (28’ Ζιρού)  

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Ντε Τσίλιο, Άλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ (90’ Ραμπιό), Λοκατέλι (66’ Αρτούρ), Κουαδράδο (66’ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι, Ντιμπάλα (90’ Κουλουσέφσκι), Μοράτα (74’ Κεν)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News