ΜΕΡΤΕΝΣ: Το κυνήγι δολαρίων, η Νάπολι, ο Ντε Λαουρέντις και ο γιος του

O Ντρις Μέρτενς παραχώρησε συνέντευξη στην Corrier dello Sport και εξομολογήθηκε την επιθυμία του να παραμείνει στη Νάπολι και μετά το καλοκαίρι, όταν λήγει το συμβόλαιό του με τους «παρτεονοπέι». Ο Βέλγος επιθετικός, που τα μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν να ακολουθεί τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του Λορέντσο Ινσίνιε στο MLS και την Τορόντο, ξεκαθάρισε ότι έχει στόχο να πετύχει πολλά γκολ, ώστε να αναγκάσει τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να τον κρατήσει στην ομάδα της Νάπολη.

O Ντρις Μέρτενς παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και εξομολογήθηκε την επιθυμία του να παραμείνει στη Νάπολι και μετά το καλοκαίρι, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τους «παρτεονοπέι». Ο διεθνής Βέλγος σέντερ φορ, που τα μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν να ακολουθεί τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του Λορέντσο Ινσίνιε στο MLS και την Τορόντο, ξεκαθάρισε ότι έχει στόχο να πετύχει πολλά γκολ, ώστε να αναγκάσει τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να τον κρατήσει στην ομάδα της Νάπολη. 

Ο Μέρτενς αγωνίζεται στη Νάπολι από το 2013, όταν αποκτήθηκε από την Αϊντχόφεν, με κάποια δημοσιεύματα να τον «στέλνουν» πάλι πίσω στη βελγική ομάδα. 

 

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το ιδανικό μέρος για εμένα. Θέλω να γράψω εδώ τον επίλογο της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Δεν κυνηγάω δολάρια, είμαι «εκατομμυριούχος» στη Νάπολη, αυτή η πόλη είναι αρκετή για μένα. Έχω μια φανταστική σχέση με όλους, από τον μπάρμαν στο Posillipo μέχρι τους σερβιτόρους στην αγαπημένη μου πιτσαρία. Υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι πάντα ο Ντρις, όχι ο Μέρτενς όταν τριγυρνάω για να απολαύσω την πόλη. Το μέλλον; Να σκοράρω πολλά γκολ για να πείσω τον Ντε Λαουρέντις να με κρατήσει. Ίσως ο γιος μου θα μπορούσε επίσης να εγγραφεί», τόνισε ο 34χρονος φορ στην ιταλική εφημερίδα. 

«Είμαι εδώ. Έχω συμβόλαιο με το σύλλογο, με οψιόν υπέρ του. Περιμένω και μετά βλέπουμε. Ξέρω ότι υπάρχουν δύο τρόποι, ο ένας είναι αυτός του αποχαιρετισμού. Και ξέρω επίσης ότι όταν είναι αναπόφευκτο να πούμε αντίο, όλοι στο σπίτι του Μέρτενς θα κλαίνε, εγώ, η Κατ, ακόμα και το μωρό, πιστέψτε με. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος εδώ, όπως και η οικογένειά μου. Αλλά πρέπει να είσαι ρεαλιστής και πρακτικός: η Νάπολι μπορεί να μην με χρειάζεται πλέον και ελπίζω να μην συμβεί αμέσως, αλλά αν συμβεί αυτό, θα απλώσω το χέρι μου, θα είμαι ευγνώμων που μου έδωσε την ευκαιρία να ανήκω σε αυτόν τον κόσμο και με έκανε να το εκτιμήσω. Δεν θα ξεχάσω ούτε μια στιγμή».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sporthouse Group (@sporthousegroup)

 

Ο στόχος του: «Να πετυχαίνω πολλά γκολ, ώστε ο Ντε Λαουρέντις να αναγκαστεί να με κρατήσει. Όσο περισσότερο  σκοράρω, τόσο περισσότερο θα καταλάβει ότι αξίζει να υπογράψουμε. Και μετά έχω έναν άσο στο μανίκι μου…».

 -Αν μπορούμε, ας το αποκαλύψουμε. 

«Αντί να κυκλοφορεί και να πετάει χρήματα, για να εμφανιστεί ένας νέος επιθετικός, του δίνω την ευκαιρία να πάρει τον γιο μου. Έχει έναν νεαρό σέντερ φορ με μεγάλη καριέρα μπροστά του. Και δεν χρειάζεται να εγκαταλείψω ούτε το σπίτι ούτε τη Νάπολη».

Ο γιος του Μέρτενς θα γεννηθεί σε λίγους μήνες…

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dries Mertens (@driesmertens)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News