ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ανακοίνωσε 14 κρούσματα κορωνοϊού

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Η Βενέτσια ανακοίνωσε 14 κρούσματα κορωνοϊού και έτσι δυσκολεύει η διεξαγωγή του αγώνα με την Ίντερ για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στη Βενέτσια, αφού η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε 14 κρούσματα κορωνοϊού και πλέον το παιχνίδι με την Ίντερ για την 23η αγωνιστική της Serie A βρίσκεται στον αέρα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο ιταλικός σύλλογος είχε ανακοινώσει τέσσερα κρούσματα, ενώ σήμερα ακόμη δέκα βρέθηκαν θετικοί στον ιό, με τα οκτώ να αφορούν ποδοσφαιριστές και τα έξι μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Serie A, σε περίπτωση που 9 ποδοσφαιριστές βρεθούν θετικοί τότε το παιχνίδι αναβάλλεται. Έτσι η Βενέτσια κάνει συνεχώς ελέγχους με σκοπό να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και αν έχει ξεφύγει η διασπορά στις τάξεις της ομάδας.

Σε περίπτωση που βρεθεί ένα ακόμη κρούσμα παίκτη τότε το ματς αναβάλλεται, ενώ ανησυχία υπάρχει και στην Ίντερ και δεν αποκλείεται η ιταλική λίγκα να πάρει την απόφαση να αναβάλλει το παιχνίδι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News