ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Ο Γκασπερίνι μίλησε για τον Ίλισιτς και την κατάθλιψη

O Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ρωτήθηκε για την ψυχολογική κατάσταση του Γιόσιπ Ίλισιτς, ο οποίος παλεύει και πάλι με την κατάθλιψη, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. Ο τεχνικός της «DEA» παραδέχτηκε ότι ο Σλοβένος επιθετικός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλλά προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος Γιόσιπ και όχι ο ποδοσφαιριστής.

O Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ρωτήθηκε για την ψυχολογική κατάσταση του Γιόσιπ Ίλισιτς, ο οποίος παλεύει και πάλι με την κατάθλιψη, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της πανδημίας, σε μια περίοδο που η σύζυγός του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και τώρα αντιμετωπίζει και πάλι το ίδιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να φαίνεται ότι χάνει ένα δυνατό της «όπλο» στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο DAZN ο Ιταλός τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτήν την ιστορία. Μπορώ μόνο να πω ότι όλοι τον περιμένουμε. ‘Εχει στιγμές χαλάρωσης, σκαμπανεβάσματα, αλλά έχει πάντα μεγάλη επιθυμία και διαθεσιμότητα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτείς περισσότερα για το άτομο παρά για τον παίκτη: το καλύτερο, ίσως, είναι να μιλάς για αυτόν όσο το δυνατόν λιγότερο. Δεν είναι εύκολο να μιλήσω για αυτή την κατάσταση» πρόσθεσε και στο Sky Sports o προπονητής της Αταλάντα, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο», παρά τις σημαντικές απουσίες. 

«Θα είμαστε πάντα κοντά στον Γιόσιπ, αυτές είναι καταστάσεις που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και πάντα είχαμε μια σχέση μαζί του με πολύ χαρούμενες καταστάσεις. Είναι πολύ εύκολο να τον προπονήσεις, είναι κανονικός άνθρωπος. Το μυαλό μας είναι σαν ζούγκλα, δεν είναι εύκολο για τους ψυχολόγους, πόσω μάλλον για εμάς. Οι γιατροί δεν μπορούν να μας δώσουν απάντηση, δεν μπορώ να την δώσω ο ίδιος. Το λέω αυτή τη φορά για να μην το συζητήσω άλλο, είναι λεπτό ζήτημα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News