PREMIER LEAGUE: Με ανεμβολίαστους και χωρίς πιστοποιητικά η είσοδος στα γήπεδα

PREMIER LEAGUE: Σε μία απόφαση σταθμό προχώρησε η Premier League, αφού ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής θα επιτρέπεται κανονικά η είσοδος στα γήπεδα και για τους ανεμβολίαστους, ενώ δεν θα χρειάζεται πλέον οι φίλαθλοι να υποδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Σε μία απόφαση σταθμό προχώρησε η Premier League, αφού ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής θα επιτρέπεται κανονικά η είσοδος στα γήπεδα και για τους ανεμβολίαστους, ενώ δεν θα χρειάζεται πλέον οι φίλαθλοι να υποδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Η υγειονομική επιτροπή της Αγγλίας έχει ήδη κάνει βήματα προς την κανονικότητα προχωρόντας σε σχετική χαλάρωση των μέτρων, ενώ πλέον η μοναδική απαγόρευση θα έχει να κάνει με κάποιον που νοσεί, αφού δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος.

Παράλληλα θα υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας αλλά και για τεστ πριν από κάθε παιχνίδι.

Αλλαγές είχαμε και στο υγειονομικό πρωτόκολλο της λίγκας, αφού η διοργανώτρια αρχή της Premier League αανακοίνωσε πως μία ομάδα θα μπορεί να αιτηθεί αναβολή του αγώνα, σε περίπτωση που έχει τέσσερα κρούσματα θετικά στον ιό, κάτι που θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Φεβρουαρίου.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News