ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: «Διεκδικεί» τον Μπαλοτέλι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νιουκάστλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι

Η Νιούκαστλ συνεχίζει να «βάζει» ψηλά τον πήχη αναφορικά με το ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η ομάδα αγοράστηκε από Σαουδάραβες, οι «καρακάξες»  ξεκίνησαν στοχεύουν πλέον σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου. Ένα από αυτά λοιπόν είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Συμφωνα με δημοσίευμα της «Mail Sport» o Super Mario βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστο της Νιούκαστλ. Ο Ιταλός άσος πλέον αγωνίζεται για χάρη της Ντεμίρσπορ στην Τουρκία, και όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, ο αγγλικός σύλλογος έχει έρθει σε επαφές για την απόκτησή του.

«Η Νιούκαστλ σκέφτηκε να πάρει τον Μπαλοτέλι. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν κάνει επίσημη πρόταση. Υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του όμως δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το ποσό», είπε ο ισχυρός άνδρας της Ντεμίρσπορ, Μουράτ Σαντσάκ.

 

«Δεν έχουμε διαθέση να πουλήσουμε», ήταν ο σχόλιο του Σαντσάκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαλοτέλι έχει ξαναβρεί τον παλίο καλό του εαυτό στην Τουρκία, έχοντας 8 γκολ και 4 ασίστ σε 20 εμφανίσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News