ΓΚΑΡΙ ΝΕΒΙΛ: «Ο Ζοσέ Σα είναι η κορυφαία μεταγραφή της φετινής Premier League!»

O άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τζέιμι Κάραγκερ ψήφισαν τους κορυφαίους του πρώτου μισού της σεζόν στην Premier League και οι επιλογές τους έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να έχει την τιμητική του.

Ο Γκάρι Νέβιλ και ο Τζέιμι Κάραγκερ έκαναν την καθιερωμένη επιλογή των κορυφαίων παικτών της Premier League για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι δύο σχολιαστές του Sky Sports, στο πλαίσιο της εκπομπής Monday Night Football, που ήταν και η τελευταία για το 2021, είχαν ομοφωνία σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς επέλεξαν τους ίδιους 8 ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν την καλύτερη ενδεκάδα σύμφωνα με τους ίδιους. Άξιο αναφοράς είναι ότι σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ, ο Ζοσέ Σα αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού στη Premier League, αφήνοντας μάλιστα… εκτός κορυφαίους γκολκίπερ που αγωνίζονται στην Αγγλία. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, υπερασπίζεται την εστία της Γουλβς και διανύει μία ακόμα εξαιρετική χρονιά. 

Αμφότεροι οι δύο παλαίμαχοι αμυντικοί συμφώνησαν ότι κορυφαίος παίκτης μέχρι στιγμής είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής ο Φιλ Φόντεν της Mάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Κέβιν ντε Μπρόινε είναι αυτός που θα ήθελαν και οι δύο στην ομάδα τους. Ο Γκάρι Νέβιλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τζέιμι Κάραγκερ στη Λίβερπουλ. Παράλληλα επέλεξαν τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως κορυφαίο προπονητή. Σε ό,τι αφορά τον άλλοτε στόπερ των «Reds», για εκείνον καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι ο Άαρον Ράμσντεϊλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας της Άρσεναλ αποκτήθηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Από εκεί και πέρα οι δύο σχολιαστές του Sky Sports ψήφισαν την κορυφαία ενδεκάδα του πρώτου μισού της σεζόν.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ επέλεξε τους εξής: Ράμσντεϊλ, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Ρούντιγκερ, Κανσέλο, Γκάλαχερ, Ράις, Σίλβα, Σαλάχ, Zότα και Φόντεν. Καλύτερη στιγμή της χρονιάς για εκείνον, ήταν ο αγώνας της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ και στην παρουσία των οπαδών στις εξέδρες. 

To top-4 των ομάδων: Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ. 

Οι έντεκα του Γκάρι Νέβιλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Ντίας, Ρούντιγκερ, Άρνολντ, Ρόντρι, Ράις, Κονσέλο, Zότα και Φόντεν. Ως καλύτερη στιγμή της χρονιάς επέλεξε τον αγώνα Αγγλία – Δανία για την ημιτελική φάση του επερχόμενου EURO. Το top-4 του Νέβιλ: Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News