ΕΒΕΡΤΟΝ: Τέλος ο Ράφα Μπενίτεθ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τέλος από τον πάγκο της Έβερτον ο Ράφα Μπενίτεθ

Τέλος από την Έβερτον ο Ράφα Μπενίτεθ, ο Ισπανός τεχνικός πλήρωσε την κακή εικόνα των «ζαχαρωτών», τα οποία ψάχνουν πλέον τον επόμενο προπονητή τους.

Η νέα γκέλα της Έβερτον και η ήττα από την Νόριτς, έφερε το τέλος του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ισπανός προπονητής πλήρωσε την πολύ κακή εικόνα της ομάδας του, στην οποία είχε μεγάλη μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος.

Τα «ζαχαρωτά» παρότι ξεκίνησαν καλά τη σεζόν κάνοντας αρκετές νίκες, στη συνέχεια άρχισαν να πέφτουν, καθώς έτρεξαν ένα σερί 8 σερί παιχνιδιών χωρίς νίκη στην Premier League, κάπου εκεί άρχισαν να γίνονται και οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης της ομάδα για να αποδεσμεύσει τον έμπειρο τεχνικό, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας όμως να τον κρατάει.

Το αρνητικό σερί κάπου εκεί σταμάτησε, με τη νίκη των «ζαχαρωτών» απέναντι στην Άρσεναλ, η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που θα ήθελε προπονητής και ομάδα, καθώς στα τελευταία 4 παιχνίδια μέτρησε 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με την τελευταία απέναντι στη Νόριτς, να είναι αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε το τέλος του Ράφα Μπενίτεθ.

Η συνέχεια για τα «ζαχαρωτά» μόνο εύκολη δεν θα είναι και τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ως προσωρινοί προπονητές, να είναι οι Λέιτον Μπέινς και Ντάνκαν Φέργκουσον. Ενώ ένα όνομα που… παίζει τις τελευταίες ώρες στο νησί είναι αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News