ΕΒΕΡΤΟΝ: Κάνει... πίσω ο Βίτορ Περέιρα, φαβορί ο Λάμπαρντ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Η Έβερτον είναι ακόμα σε αναζήτηση του νέου της τεχνικού, με τους οπαδού να αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο ο Βίτορ Περέιρα να αναλάβει την τύχη του συλλόγου και τον Πορτογάλο να κάνει πίσω.

Η Έβερτον είναι ακόμα σε αναζήτηση του νέου της τεχνικού, με τους οπαδού να αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο ο Βίτορ Περέιρα να αναλάβει την τύχη του συλλόγου και τον Πορτογάλο να κάνει πίσω.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οπαδοί της Έβερτον αντέδρασαν έντονα στην είδηση ότι ο Βίτορ Περέιρα είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ζαχαρωτών», μετά από την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ.

Περέιρα… out

Οι φίλοι του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ έκαναν γκράφιτι σε τοίχους, ζητώντας ο Πορτογάλος τελικά να μην αναλάβει την ομάδα τους και τα ηνία να δοθούν στον Φρανκ Λάμπαρντ.

Δείτε το video:

Σκέφτεται να κάνει πίσω ο Πορτογάλος

Αυτές οι αντιδράσεις των φίλων της Έβερτον έφεραν στον Βίτορ Περέιρα δεύτερες σκέψεις για να αναλάβει το τιμόνι της αγγλικής ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Πορτογάλος σκέφτεται να μην προχωρήσει η μετακίνησή του στην Έβερτον, επισημαίνοντας ότι «με κρίνουν χωρίς να με γνωρίζουν».

Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη συζήτηση γύρω από την σχέση του ατζέντη του, Κία Τζουραμπτσιάν, με τον ιδιοκτήτη της Έβερτον, Φαρχάρντ Μόσιρι, με τον Περέιρα ωστόσο σε δηλώσεις του να επισημαίνει ότι πλέον εκπροσωπείται από δικηγόρο και όχι από μάνατζερ και την αίτηση για την θέση του προπονητή στην Έβερτον την έκανε μέσω του Μπιλ Κένραϊτ, με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια.

Λάμπαρντ αν δεν προχωρήσει του Περέιρα

Ωστόσο, η Έβερτον δεν μένει με… σταυρωμένα χέρια, καθώς όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της «Daily Mail» αν τελικά ο Πορτογάλος προπονητής αποφασίσει να μην ολοκληρώσει το deal με τα «ζαχαρωτά», τότε ο Φρανκ Λάμπαρντ μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Μάλιστα και οι φίλοι όπως και ένα σημαντικό μέρος του διοικητικού συμβουλίου της Έβερτον έχει πολύ καλή άποψη για τον Άγγλο τεχνικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News