ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΡΣΙΑΛ: «Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να παίζω»

ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΡΣΙΑΛ: Ο Άντονι Μαρσιάλ μίλησε για την μετακίνησή του στην Σεβίλλη και επισήμανε ότι για τον ίδιο το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζεται και δεν τον ενδιαφέρει η θέση που θα παίζει.

Ο Άντονι Μαρσιάλ μίλησε για την μετακίνησή του στην Σεβίλλη και επισήμανε ότι για τον ίδιο το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζεται και δεν τον ενδιαφέρει η θέση που θα παίζει.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σεβίλλη έκανε ο Άντονι Μαρσιάλ μετά από την ανακοίνωσή του από τους Σεβιγιάνους και στάθηκε στο γιατί επέλεξε να αγωνιστεί στην ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Μαρσιάλ είπε:

«Έχω μιλήσει με το προπονητή αλλά το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να παίζω. Δεν έχει σημασία που, θέλω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου και να δώσω στον προπονητή αυτό που επιθυμεί από μένα. 

Είμαι έτοιμος για να παίξω, έχω προπονηθεί σκληρά για να είμαι έτοιμος και αν το θέλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος ακόμα και τώρα». 

Για το τι ήταν αυτό που τον έπεισε να μετακομίσει στην Σεβίλλη: «Αυτό που με έπεισε να έρθω ήταν η επαφή που είχα με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή, έδειξαν πως με ήθελαν. 

Ελπίζω να μπορέσω να προπονηθώ σύντομα με τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω καλά μαζί τους για να παλέψουμε για τις διοργανώσεις στις οποίες είμαστε ακόμα μέσα». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News