ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΙΕΤ: Τι είχε πει στον Ντέμη Νικολαΐδη για την Εθνική Ελλάδος

Ο Γκουστάβο Πογιέτ παρευρέθηκε στο στούνιο της εκπομπής του Ντέμη Νικολαΐδη «Monday FC» στην NOVA και τότε είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για το θέμα της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Ουρουγουανός προπονητής ρωτήθηκε από τον Ντέμη για το αν θα τον ενδιέφερε η περίπτωση της Εθνικής Ελλάδος για την συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με τον ίδιο να τονίζει πως είναι διαφορετικό να προπονείς μία εθνική από ένα σύλλογο και να παραδέχεται πως θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή.

Ακόμη, επεσήμανε πως αυτό που θα πρέπει να ανακτήσει η Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι να γίνει και πάλι μία έδρα που οι αντίπαλοι θα γνωρίζουν, πως θα χρειαστεί να… ματώσουν για να περάσουν από κει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ για την Εθνική Ελλάδος:

«Είναι ενδιαφέρον. Είναι ενδιαφέρον πόστο. Μερικές φορές δεν ξέρεις τι ψάχνεις είναι αμφίδρομο. Έδειξα μεγάλο ενδιαφέρον τον προηγούμενο μήνα για όλη τη μεταβατική εξέλιξη στην Ουρουγουάη. Αλλάξαμε προπονητή όταν ο Ταβάρες έφυγε και ο Αλόνσο τον αντικατέστησε. Είναι διαφορετική δουλειά αν το προσέξεις. Από τη μία κάνεις προπόνηση κάθε μέρα και από την άλλη διαλέψεις παίκτες. Το λέμε εθνική ομάδα, είναι επιλογή παικτών. Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον. Θεωρώ πως η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες έτσι όπως την βλέπω απέξω. 

Βλέπω κάθε εβδομάδα τον Τσιμίκα στην Λίβερπουλ, ουάου, μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα ήθελα η Ελλάδα να είναι μία δύσκολη έδρα για όσες ομάδες πηγαίνουν να παίξουν εκεί. Με όλο το σεβασμό για κάθε ομάδα, δεν λέω μόνο για την εθνική ομάδα, να λέει ότι θα πάει να παίξει στην Ελλάδα και να κάνει… ”Ουφ! Θα είναι δύσκολο.”. Αυτή είναι η αίσθηση που πρέπει να ανακτήσει η Ελλάδα, να είναι δυσκολοκατάβλητη για τους αντιπάλους της».

Δείτε το σημείο στο 13:26 του βίντεο:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News