Τσάρλι Γουέμπστερ: Η καριέρα της εντυπωσιακής παρουσίαστριας που έχει αφήσει ιστορία

Το… πολυεργαλείο, Τσάρλι Γουέμπστερ είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων, συγγραφέας και πρώην ποδοσφαιρίστρια της Τσέλσι.

Είναι διάσημη για τη φιλοξενία πολλών αθλητικών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Setanta Sports News και SkySports News. Το 2010, παρουσίασε το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood ζωντανά στο Sky Sports και εμφανίστηκε στο «Football Focus» του BBC One.

Ενώ σπούδαζε γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Newcastle, δούλευε ταυτόχρονα ως μοντέλο και personal trainer. Ξεκίνησε την καριέρα της στον αθλητικό τομέα στη Real Madrid TV στην Ισπανία. Το 2014, κάνοντας σχολιασμό για έναν αγώνα μεταξύ των πυγμάχων Wladimir Klitschko και Alex Leapai, έγινε η πρώτη γυναίκα αθλητικογράφος που κάλυψε μια εκδήλωση πυγμαχίας.

Ως συγγραφέας, έγραψε μια στήλη με θέμα το ποδόσφαιρο για μια έκδοση που ονομάζεται New Paper. Επιπλέον, γράφει ένα blog στο SkySports.com και γράφει, επίσης, για τη Huffington Post, το Sheffield Star και το football.co.uk.

Αφού μετακόμισε στην Ασία το 2006, εντάχθηκε στο ESPN όπου παρουσίασε ζωντανά το ποδόσφαιρο της Premier League εκτός από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το ασιατικό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε το Setanta Sports News και τη ζωντανή κάλυψη του GP2 του ITV4. Παρουσίαζε επίσης και την αθλητική εκπομπή, «BBC Look East».

Ήταν η φωνή των κορυφαίων σόου του World Superbikes στο Channel 4. Από το 2009 έως το 2014, ήταν παρουσιάστρια/ρεπόρτερ στη ζωντανή κάλυψη του Elite League από το Sky Sports και επίσης στο Speedway Grand Prix. Το 2010, παρουσίασε επίσης το Goodwood Festival of Speed ζωντανά στο Sky Sports και εμφανίστηκε στο «Football Focus» του BBC One.

Παρουσίασε ακόμη και γυναικεία πυγμαχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, καθώς και μπιτς βόλεϊ και στίβο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2012.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News