Τέιλορ Γουόρντ: H πρώην του Αγουέρο που περιμένει το παιδί του Μαχρέζ

Η Τέιλορ Γουόρντ είναι μοντέλο και influencer και προέρχεται απο γνωστή οικογένεια καθώς ο πατέρας της, Άσλεϊ Γουόρντ ήταν ποδοσφαιριστής και η μητέρα της παρουσιάστρια. 

Γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1998 στο Μάντσεστερ. Έχει σπουδάσει μόδα στο Λονδίνο και γι αυτό, άλλωστε ασχολείται πολύ με το Instagram αναρτώντας φωτογραφίες με τα ρούχα που επιλέγει μέσα στην ημέρα της.

Έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην τηλεοπτική εκπομπή της μαμάς της, κάτι που προκάλεσε συγκρίσεις ότι οι Γουόρντς είναι η βρετανική εκδοχή των Καρντάσιανς.

Επιπλέον, δεν σταμάτησε εκεί τις σπουδές της αλλά πήγε και σε μια σχολή ράγκμπι αλλά απο πάντα ήθελε να είναι fashion icon. Σύντομα πρόκειται να δημιουργήσει το δικό της brand μόδας.

Τον περασμένο Ιούνιο (2021) αρραβωνιάστηκε τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέζ και εννοείται ότι παρευρέθηκε στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Άστον Βίλα. Μετά την στέψη της Μάντσεστερ Σίτι, ανήρτησε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας την χαρά της μετά τη τεράστια επιτυχία της ομάδας. 

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Μύκονο, μαζί με τους γονείς τους, και η πρόταση γάμου έγινε μετά το μεσημεριανό γεύμα με ένα δαχτυλίδι 400.000 λιρών που είχε φτιάξει ο Μαχρέζ κατά παραγγελία. Στο παρελθόν, η Τέιλορ υπήρξε για πολύ λίγο ζευγάρι με τον Σέρχιο Αγουέρο.

Η Τέιλορ είναι έγκυος, περιμένουν το πρώτο τους παιδί το οποίο θα είναι αγοράκι. Η σύντροφος του Μαχρέζ έκλεψε τις εντυπώσεις την Κυριακή (22/5) για την εντυπωσιακή εμφάνισή της. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News