Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Γαμπρός» στα 85 του με 32χρονη - 400.000 ευρώ κόστισε ο συμβολικός γάμος

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Γαμπρός στα 85 του με 32χρονη – 400.000 ευρώ κόστισε ο συμβολικός γάμος

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε ανεπίσημα την κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα το περασμένο Σάββατο (19/3). Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και άλλοτε εμβληματικός πρόεδρος της Μίλαν, ενώθηκε με την 32χρονη βουλευτή του κόμματός του, Forza Italia.

Η παραμυθένια τελετή κόστισε πάνω από 400.000 ευρώ σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, ενώ το δαντελένιο φόρεμα της Μάρτα του σχεδιαστή Αντόνιο Ρίβα, ήταν αξίας 20.000 ευρώ.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luana Ravegnini (@luanaravegniniofficial)

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα πέντε ενήλικα παιδιά του Μπερλουσκόνι λέγεται ότι ήταν εξοργισμένα με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί τη Μάρτα, κάτι που θα της έδινε αξίωση για την περιουσία του, που υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ. Για το λόγο αυτό, ο γάμος δεν είχε επίσημο χαρακτήρα. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2020, μετά το χωρισμό του με την 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε. Κέρδισε την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, στέλνοντάς του ερωτικές επιστολές, με αποτέλεσμα να αφήσει για χάρη της την Πασκάλε. Το μυστήριο τελέστηκε στη βίλα Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου και ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο «Da Vittorio». Παρόντες ήταν ο αδερφός του Μπερλουσκόνι, Πάολο και τα παιδιά του, Μπάρμπαρα, Ελεονόρα και Λουΐτζι, ενώ ο δεύτερος γιος του, Πιερ Σίλβιο, απουσίαζε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News