Σερένα Γουίλιαμς: Η 37χρονη μητριά, το διαζύγιο με τον πατέρα της και οι... σεξουαλικές του επιδόσεις

Η Λαρίσα, αποτελεί την τρίτη σύζυγο του Ρίτσαρτντ Γούλιαμς, ο οποίος είναι 80 ετών, ήτοι 37 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Ο πατέρας της κορυφαίας τενίστριας έχει υποστεί πολλά εγκεφαλικά τα τελευταία έξι χρόνια, όμως οι επιδόσεις του στον ερωτικό τομέα είναι εξαιρετικές όπως δήλωσε η 43χρονη.

Τα δικά της… ζόρια έχει και η οικογένεια Γουίλιμας καθώς η θετή μητέρ της Σερένα, Λακίσα αποφάσισε να σταματήσει τιε διαδικασίες διαζυγίου με τον πατέρα της, με τον οποίο όπως επισημαίνει έχει έντονη σεξουαλική ζωή!

Η Λαρίσα, αποτελεί την τρίτη σύζυγο του Ρίτσαρτντ Γούλιαμς, ο οποίος είναι 80 ετών, ήτοι 37 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Ο πατέρας της κορυφαίας τενίστριας έχει υποστεί πολλά εγκεφαλικά τα τελευταία έξι χρόνια, όμως οι επιδόσεις του στον ερωτικό τομέα είναι εξαιρετικές όπως δήλωσε η 43χρονη.

Η εν λόγω γυναίκα ζήτησε από έναν δικαστή να σταματήσει το διαζύγιο, υποστηρίζοντας πως ο γάμος τους δεν έχει διαλυθεί. Μάλιστα, αναφέρει ότι από το 2019 είναι και πάλι μαζί, ενώ όπως υπογραμμίζει ο δικηγόρος της «Η υπόθεση δεν είναι έτοιμη για τελική εκδίκαση, οι δυο τους μεγάλωσαν το γιο τους που είναι τώρα 9 ετών και του οποίου οι ανάγκες έχουν αλλάξει δραστικά από την κατάθεση της υπόθεσης το 2017 όταν το παιδί ήταν 5 ετών».

Το διαζύγιο θα «έβγαινε» στις 12 Ιανουαρίου, ωστόσο η νέα ημερομηνία απόφασης είναι τον Ιούνιο. Και κάπου εδώ… μπλεέκεται και η Σερένα. Μπορεί η συζυγός του πατέρα της να έχει ζητήσει ν σταματήσει να διαζύγιο, ωστόσο ως τότε είναι ανγκασμένη να πληρώνει δικηγόρους, με την ίδια να τονίζει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της Λαρίσας τα έξοδα οφείλει να καλύψει ο 80χρονος, λόγω της… διασημότητας της κόρης του. «Ο σύζυγος έχει υποχρέωση να πληρώσει αυτές τις αμοιβές, καθώς έχει ανώτερη ικανότητα να πληρώσει και διαθέτει και πολύ πλούσιες κόρες Σερένα και Βένους Γουίλιαμς».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News