Σακίρα: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους λόγω της απιστίας του Πικέ

Η φημολογούμενη απιστία του Ζεράρ Πικέ, έχει επιπτώσεις και στην υγεία της Κολομβιανής τραγουδίστριας, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα άγχους. 

Σύμφωνα με το περιοδικό «Hola», η εκρηκτική σταρ κατά την επιστροφή της από τις Κάννες το περασμένο Σάββατο,  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, κατόπιν μίας κρίσης άγχους που υπέστη, απόρροια των τελευταίων εξελίξεων στο γάμο της. Στο πλευρό της διακρίνεται και η μητέρα της, ενώ μετά από λίγο εμφανίστηκε και ο Ζεράρ Πικέ και άλλοι συγγενείς της τραγουδίστριας. Η Σακίρα και ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν μένουν πια μαζί, με τα δύο παιδιά τους να έχουν ακολουθήσει τη μητέρα τους. 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του El Periodico -που πρώτο είχε κάνει την αποκάλυψη περί διάστασης του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού- ανέφερε πως η γυναίκα με την οποία ο Πικέ φέρεται να απάτησε τη Σακίρα, είναι μια 20χρονη ξανθιά φοιτήτρια, η οποία και εργάζεται ως υποδοχή σε νυχτερινά κλαμπ και οικοδέσποινα σε κοινωνικές εκδηλώσεις στη Βαρκελώνη, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

Η ίδια πηγή τονίζει δε πως πολλοί μάρτυρες είχαν δει τον 35χρονο με την νεαρή καλλονή σε κοινές τους εμφανίσεις στα κλαμπ Bling Bling και Patron, μέχρις ότου φυσικά η είδηση φτάσει στα αυτιά της ίδιας της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News