Ρόμπιν Μπόουν: Ο ξανθός «άγγελος» του άλματος επί κοντώ που... μαγεύει με τα μάτια της!

Ρόμπιν Μπόουν: Ο ξανθός «άγγελος» του άλματος επί κοντώ που… μαγεύει με τα μάτια της! Lifestyle, gossip

Η Ρόμπιν Μπόουν σπούδασε επιχειρήσεις στο Western University, είναι αθλήτρια του άλματος επί κοντώ και εκπροσωπεί τον Καναδά ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η Ρόμπιν προπονήθηκε για 13 χρόνια ως γυμνάστρια στο Ντάριεν του Κονέκτικατ, κερδίζοντας 15 χρυσά μετάλλια στο Κρατικό Πρωτάθλημα πριν υποστεί διάσειση το 2009. Μη μπορώντας να επιστρέψει με ασφάλεια στη γυμναστική, στράφηκε στον στίβο μετά από συμβουλές του προπονητή της. 

Αφού υπέστη την πέμπτη διάσεισή της μέχρι την ηλικία των 16 ετών, το αρχικό, αθλητικό όνειρό της να είναι αθλήτρια με μετάλλιο είχε τελειώσει, όπως όλα έδειχναν. Έχασε 3 μήνες από το σχολείο διότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που της είχε συμβεί.

Προσπαθούσε να μείνει αισιόδοξη αλλά ο γιατρός της δεν την άφηνε να επιστρέψει στη γυμναστική που τόσο αγαπούσε. Ο άνθρωπος που την βοήθησε ήταν ο πατέρας της καθώς έχει αναφέρει πως σε εκείνον οφείλει το άθλημα που ακολούθησε μετά.

Μάλιστα, έχει πει πως έβλεπε πολλά βίντεο στο YouTube για να μάθει το άθλημα καλύτερα καθώς ήταν το μόνο που δεν της δημιουργούσε έντονο πρόβλημα στο σώμα της μετά τους τραυματισμούς.

Έγινε τρεις φορές Χρυσή Ολυμπιονίκης του OUA, δύο φορές Χρυσή Ολυμπιονίκης της CIS και κατέρριψε το Εθνικό Ρεκόρ CIS με άλμα 4,36 μέτρων. 

Επιπλέον, είναι και μοντέλο ενώ έχει κάνει φωτογράφιση για μαγιό καθώς διαθέτει ένα απο τα πιο εντυπωσιακά σώματα στον χώρο του αθλητισμού. Στο Instagram αναρτά πολύ συχνά στιγμιότυπα απο τις προπονήσεις της και απο διακοπές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News