Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Η πολυτελής βίλα του στη Μαγιόρκα δίνει... θάρρος στην Μπαρτσελόνα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Η πολυτελής βίλα του στη Μαγιόρκα δίνει… θάρρος στην Μπαρτσελόνα | Lifestyle | Gossip

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ο διακαής πόθος των φίλων της Μπαρτσελόνα, ο Τζουάν Λαπόρτα κάνει τα πάντα για τους τον κάνει… δώρο και οι Καταλανοί έχουν έναν ακόμα λόγο να ελπίζουν ότι ο Πολωνός φορ θα φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Αυτός δεν είναι άλλος από την αγάπη του για τη χώρα τους, όπου πέρυσι αγόρασε μία βίλα. 

Συγκεκριμένα, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, που δεν κρύβει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάρτσελόνα, το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε μία πολυτελή οικεία στη Μαγιόρκα, αποδεικνύοντας ότι του αρέσει πολύ η Ισπανία. Πρόκειται για μία έπαυλη 411 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένη σε ένα οικόπεδο 1.200 τ.μ., για την οποία διέθεσε 3,5 εκατ. ευρώ, μόλις πριν από ένα χρόνο.

 

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός ότι ο Λεβαντόφσκι επέλεξε την Ισπανία για να περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του και μάλιστα αγοράζοντας σπίτι εκεί, κάνει τους φίλους των Καταλανών ακόμα πιο αισιόδοξους ότι αργά ή γρήγορα θα τον δουν ντυμένο στα «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η σύζυγος και τα παιδιά του είναι ήδη στο σπίτι τους στη Μαγιόρκα, όσο εκείνος συνεχίζει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Πολωνίας. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Lewandowski (@_rl9)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Lewandowski (@_rl9)

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News