Premier League: Αμαρτωλές διακοπές για Γκρίλις, Ράις με καλλονές και 116 μπουκάλια σαμπάνιας

Οι «αμαρτωλές» διακοπές αστέρων της Premier League. Με πολλές γυναίκες, αλλά χωρίς τους συντρόφους τους. Με πάρτι στην πισίνα και 116 μπουκάλια σαμπάνιας. Η εφημερίδα Sun δημοσίευσε λεπτομέρειες για τις διακοπές και τα πάρτι του Τζακ Γκρίλις και του Ντέκλαν Ράις στο Λας Βέγκας.

Ο πρώτος που πρόσφατα πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Σίτι ξεσαλώνει στο Λάς Βέγκας και απολαμβάνει το πάρτι στην πισίνα με μερικούς φίλους και με νεαρή μελαχρινή που δεν ήταν η κοπέλα του, Σάσα.

 

Η εφημερίδα «The Sun» δημοσίευσε τις εικόνες από το πάρτι στο «Sin City». Κατά τη διάρκεια του πάρτι στην πισίνα, ο Jack Grealish και οι οκτώ φίλοι του έπιναν τέσσερα μπουκάλια Rock Angel Rosé αξίας 3.567 ευρώ το καθένα. To Rock Angel είναι η επιτομή του ροζέ κρασιού από την Προβηγγία.

 

Κάποια στιγμή ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας ζήτησε από μια ομάδα κοριτσιών με μπικίνι που ήταν στην πισίνα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», λίγα λεπτά αργότερα όλοι μαζί βρέθηκαν στα δωμάτια του Γκρίλις και των φίλων του. Ο σταρ της Σίτι απολαμβάνει ένα VIP πακέτο 92.993 ευρώ στο Λας Βέγκας για το οποίο δικαιούται 116 μπουκάλια σαμπάνιας.

 

Ο Ντέκλαν Ράις, ο Άγγλος διεθνής της Γουέστ Χαμ ακολούθησε τον δρόμο που χάραξε ο Γκρίλις και αποφάσισε επίσης να ζήσει στο έπακρο τη νύχτα του Λας Βέγκας. Ο Ράις, ο οποίος είναι ζευγάρι με τη Λόρεν Φράιερ εδώ και έξι χρόνια, φωτογραφήθηκε παρέα με πολλές νεαρές καλλονές κατά τη διάρκεια των αποδράσεων του στο «Sin City».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News